Libnet.ro
UNICEF

05:45

Caru' cu vedete: Dezvaluiri incredibile! Stefan Banica o batea pe Andreea Marin; Mircea Badea si Carmen Bruma au probleme cu bebelusul!; O mare artista din Romania a vrut sa se calugareasca!

Hotnews Hotnews,
 Caru

Pamela Anderson, dezvaluire socanta! A fost violata in mod repetat, in copilarie. Marturisiri socante au facut inconjurul lumii, sursa lor fiind bomba sexy Pamela Anderson, 46 de ani. Lovitura de teatru in cazul Madalina Manole. Anuntul socant al parintilor, facut cu putin timp in urma. Parintii Madalinei Manole se pregatesc de un nou proces. continuă pe Hotnews

Sarmul se mosteneste! Nepotul lui Stefan Banica se iubeste cu o femeie mai in varsta cu 5 ani!

Razvan Banica, nepotul celebrului Stefan Banica, cel care s-a remarcat in seriale de televiziune, se pregateste pentru licenta la UNATC si iubeste in paralel o femeie mai in varsta cu cinci ani decat el. Iata despre cine este vorba.

Este oficial! Stefan Banica va fi in juriul X Factor! Iata insa si pentru ce a mai semnat artistul contract cu Antena 1!

Stefan Banica a semnat cu Antena 1 si va fi membru al juriului in urmatorul sezon X Factor. Alaturi de rivalul sau in materie de concerte live, Horia Brenciu. Pe langa salariul mare, Banica a semnat cu Antena si pentru a avea alte beneficii. Iata despre ce este vorba.

Doar atat castiga Stefan Banica la Antena 1?

Stefan Banica a semnat de curand un contract extrem de avantajos cu Antena 1 si urmeaza sa faca parte din juriul urmatorului sezon al show-ului X Factor. Se pare ca, dupa o serie de negocieri, artistul a acceptat sa fie coleg de juriu cu Horia Brenciu si Delia contra sumei de 3. 000 de euro pe fiecare editie X Factor.

BOMBA! Banica o batea pe Andreea Marin?! Se intampla des, nu putea sa faca plangere pentru ca o santaja VEZI cine face aceste DEZVALUIRI INCENDIARE!

Sotul prezentatoarei TV Simona Patruleasa, Sabin Ivanof, si Stefan Banica Jr s-au transformat din prieteni in cei mai aprigi dusmani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )