Libnet.ro
UNICEF

10:45

BOMBA! Banica o batea pe Andreea Marin?! Se intampla des, nu putea sa faca plangere pentru ca o santaja VEZI cine face aceste DEZVALUIRI INCENDIARE!

Devorator Monden Devorator Monden,
BOMBA! Banica o batea pe Andreea Marin?! Se intampla des, nu putea sa faca plangere pentru ca o santaja VEZI cine face aceste DEZVALUIRI INCENDIARE!

Sotul prezentatoarei TV Simona Patruleasa, Sabin Ivanof, si Stefan Banica Jr s-au transformat din prieteni in cei mai aprigi dusmani. continuă pe Devorator Monden

Caru' cu vedete: Dezvaluiri incredibile! Stefan Banica o batea pe Andreea Marin; Mircea Badea si Carmen Bruma au probleme cu bebelusul!; O mare artista din Romania a vrut sa se calugareasca!

Pamela Anderson, dezvaluire socanta! A fost violata in mod repetat, in copilarie. Marturisiri socante au facut inconjurul lumii, sursa lor fiind bomba sexy Pamela Anderson, 46 de ani. Lovitura de teatru in cazul Madalina Manole. Anuntul socant al parintilor, facut cu putin timp in urma. Parintii Madalinei Manole se pregatesc de un nou proces.

Ce a ajuns sa planteze Andreea Marin in curtea din spatele casei

Inca de cand si-a schimbat stilul de viata intr-unul cat se poate de sanatos, pe langa faptul ca arata minunat si se simte extraordinar de bine, Andreea Marin si-a descoperit si o noua pasiune. Planteaza in gradina casei ei toate mirodeniile posibile, pe care mai apoi le foloseste in bucatarie.

Pericol pentru silueta! Cum va reusi Andreea Marin sa nu mai manance haotic in timpul Caravanei Pretuieste Viata

Daca anul trecut, in timpul Caravanei Pretuieste Viata, drumurile obositoare, programul extrem de incarcat si mancatul haotic si-au spus intr-un mod negativ cuvantul asupra siluetei si sanatatii Andreei Marin, vedeta ne-a dezvaluit cum va reusi anul acesta sa evite aceste probleme.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )