Libnet.ro
UNICEF

21:30

Caru' cu vedete: Moment memorabil la botezul anului! Primarul Chisinaului, vrajit de Elena Udrea; EL e cel mai elegant barbat din Romnia n 2013; Adevarul revoltator despre moartea actorului Paul Walker! Ce-au putut sa gaseasca politistii la fata locului

Hotnews Hotnews,
 Caru

Mare prietenie intre fata si noua iubita a lui Iri! Fiica lui Columbeanu si Alexandra au defilat pe acelasi podium de moda. Alexandra Hodis 20 de ani), tanara care i-a furat inima lui Irinel Columbeanu 56 de ani), are o relatie speciala cu fiica milionarului. Catalin Botezatu, in tandreturi cu o blonda celebra! Nu e Anda Adam. Oana Turcu a participat, sambata seara, la petrecerea organizata cu ocazia zilei de nastere a designerului Catalin Botezatu. continuă pe Hotnews

Primarul Chisinaului: Reintregirea neamului nostru devine obiectivul secolului XXI

Primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, a declarat, duminica, la Alba Iulia, la manifestarile prilejuite de Ziua Nationala, ca reintregirea neamului nostru devine obiectivul secolului XXI, adaugand ca identitatea celor de dincolo de Prut este romaneasca.

Primarul Chisinaului: Reintregirea neamului nostru devine OBIECTIVUL SECOLULUI XXI

Primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, a declarat, duminica, la Alba Iulia, la manifestarile prilejuite de Ziua Nationala, ca reintregirea neamului nostru devine obiectivul secolului XXI, adaugand ca iden.

Fiica Elenei Basescu, Sofia Anais, nasita de primarul Chisinaului.

Unul dintre nasii Sofiei Anais Ionescu, fiica Elenei Basescu, este Dorin Chirtoaca, primarul general al Chisinaului. Politicianul din Republica Moldova i-a adus finutei o jucarie de plus. Nasul Dorin Chirtoaca a vizitat-o pe Sofia in drumul sau catre Vilnius. Cu ocazia aceasta, i-a adus cadou finutei sale un ursulet de plus foarte dragut, a postat EBA pe contul ei de Facebook. Dorin Chitoaca este vicepresedinte al Partidului Liberal din Republica Moldova din anul 2005.

Primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca: Reintregirea, obiectivul secolului XXI pentru neamul romanesc

Primarul orasului Chisinau, Dorin Chirtoaca, a declarat, duminica, la Alba Iulia, de Ziua Nationala a Romaniei, ca reintregirea devine obiectivul secolului XXI pentru neamul romanesc, transmite Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )