Libnet.ro
UNICEF

01:05

Casa Alba va ceda o parte din efortul de razboi din Afghanistan contractorilor privati

Hotnews Hotnews,
 Casa Alba va ceda o parte din efortul de razboi din Afghanistan contractorilor privati

Casa Alba isi doreste sa lase o parte insemnata din efortul de razboi al SUA din Afghanistan contractorilor privati, in cadrul unui efort de a inversa evenimentele unui conflict paralizat, potrivit unui fost sef al unei firme de securitate, citat deUSA Today. continuă pe Hotnews

O parte din pierderile bancilor au aparut pentru ca nu au dat credite; ele nu pot sa traiasca din comisioane

O parte din pierderile bancilor din ultimii ani au aparut pentru ca acestea nu au putut acorda mai multe credite, in conditiile in care comisioanele nu asigura profituri suficient de mari, iar cele aproape patruzeci de banci se bat sa acorde credite celor circa 12. 000 de firme cu un potential mare de creditare, a declarat astazi guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, in cadrul unei conferinte de presa.

Cartarescu: Familia traditionala nu mai exista. Mare parte din cei care se impotrivesc vehement homosexualilor n-au avut niciodata de-a face cu unul

Familia traditionala este un concept ratacit in istorie, in vremea in care femeia se ocupa doar de casa si copii, iar barbatul ii intretinea pe toti, un concept care a esuat.

Isarescu: O buna parte din cresterea inflatiei va proveni din pretul energiei

Desi pretul energiei electrice pe piata spot a scazut, vineri, cu peste 22%, dupa cresteri constante inregistrate in ultima perioada, totusi, nivelul acestuia continua sa ii ingrijoreze atat pe jucatori, cat si pe reprezentantii autoritatilor din domeniu.

Isarescu: O buna parte din cresterea inflatiei va proveni din pretul energiei

ACTUALIZARE 18:52 ANRE: Cresterea preturilor de pe PZU reflecta o corecta functionare corecta a mecanismelor de piata concurentiala Cresterea preturilor energiei electrice de pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU) reflecta o corecta functionare a mecanismelor de piata concurentiala, ce asigura corelarea cererii cu oferta, in conditiile meteo actuale, a transmis astazi Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE). ------------ Desi pretul energiei electrice pe piata spot a scazut, vineri, cu peste 22%, dupa cresteri constante inregistrate in ultima perioada, totusi, nivelul acestuia continua sa ii ingrijoreze atat pe jucatori, cat si pe reprezentantii autoritatilor din domeniu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )