Libnet.ro
UNICEF

22:31

Casa Alba considera corecte afirmatiile ca Vladimir Putin este corupt

Antena3 Antena3,
Casa Alba considera corecte afirmatiile ca Vladimir Putin este corupt

Casa Alba este de acord cu afirmatiile conform carora presedintele Rusiei, Vladimir Putin, este corupt, a declarat joi seara purtatorul de cuvant al institutiei, dupa declaratii similare facute recent de. continuă pe Antena3

Casa Alba: Vladimir Putin este corupt

Casa Alba este de acord cu afirmatiile conform carora presedintele Rusiei, Vladimir Putin, este corupt, a declarat joi seara purtatorul de cuvant al institutiei, dupa declaratii similare facute recent de un alt oficial american.

Rusia, reactie ferma la dezvaluirile despre averea ascunsa a lui Vladimir Putin

Regimul de la Kremlin a respins acuzatiile privind averea ascunsa a lui Vladimir Putin, catalogandu-le drept pura fictiune, si cere probe care sa sustina afirmatiile lansate in spatiul public. Un purtator d.

Analist rus: Rusia lui Vladimir Putin va ajunge la un colaps finaciar in cel mult un an si jumatate

Analistul financiar rus Slava Rabnovici scrie pe pagina sa de Facebook ca la cum arata datele economice si financiare acum, administratiei conduse de Vladimir Putin i-au mai ramas bani pentru inca un an si jumatate.

Vladimir Putin apreciaza idealurile comuniste si socialiste

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, luni, ca inca pastreaza carnetul care atesta ca a fost membru al Partidului comunist si ca inca apreciaza idealurile fostului regim.

Vladimir Putin: Ideile comunismului sunt extrase din Biblie

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat luni ca ii place inca atat ideologia comunista, cat si cea socialista, sustinand ca idealurile umaniste ale acestor ideologii sunt extrase din Biblie.

Trezoreria Statelor Unite il considera corupt pe Vladimir Putin

Departamentul Trezoreriei din Statele Unite a lansat primele acuzatii oficiale de coruptie la adresa presedintelui rus Vladimir Putin, despre care a declarat ca si-a imbogatit cunostintele si aliatii si ca ar fi strans o avere secreta mult mai mare decat cea declarata oficial, relateaza BBC.

Marii actori, atrasi in mrejele lui Putin. Idiotii utili si cum altereaza realitatea eminentele cenusii de la Kremlin

Drumul spre recastigarea statutului de super-putere a Rusiei, asa cum isi doreste Vladimir Putin este lung si anevoios si necesita in primul rand un razboi psihologic de atragere a maselor prin mesagerii potriviti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )