Libnet.ro
UNICEF

05:30

Trezoreria Statelor Unite il considera corupt pe Vladimir Putin

Adevărul Adevărul,
Trezoreria Statelor Unite il considera corupt pe Vladimir Putin

Departamentul Trezoreriei din Statele Unite a lansat primele acuzatii oficiale de coruptie la adresa presedintelui rus Vladimir Putin, despre care a declarat ca si-a imbogatit cunostintele si aliatii si ca ar fi strans o avere secreta mult mai mare decat cea declarata oficial, relateaza BBC. continuă pe Adevărul

Vremea rea isi face de cap in estul Statelor Unite. Zeci de mii de locuitori au ramas in bezna si mii de zboruri au fost anulate

Furtuna de zapada Jonas, supranumita deja Snowzilla de Washington Post, isi face de cap pe coasta de est a Statelor Unite, unde zeci de mii de persoane au ramas in bezna, iar mii de zboruri au fost anulate.

Rusia, reactie ferma la dezvaluirile despre averea ascunsa a lui Vladimir Putin

Regimul de la Kremlin a respins acuzatiile privind averea ascunsa a lui Vladimir Putin, catalogandu-le drept pura fictiune, si cere probe care sa sustina afirmatiile lansate in spatiul public. Un purtator d.

Vladimir Putin apreciaza idealurile comuniste si socialiste

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, luni, ca inca pastreaza carnetul care atesta ca a fost membru al Partidului comunist si ca inca apreciaza idealurile fostului regim.

Vladimir Putin: Ideile comunismului sunt extrase din Biblie

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat luni ca ii place inca atat ideologia comunista, cat si cea socialista, sustinand ca idealurile umaniste ale acestor ideologii sunt extrase din Biblie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )