Libnet.ro
UNICEF

14:30

Vladimir Putin: Ideile comunismului sunt extrase din Biblie

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin: Ideile comunismului sunt extrase din Biblie

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat luni ca ii place inca atat ideologia comunista, cat si cea socialista, sustinand ca idealurile umaniste ale acestor ideologii sunt extrase din Biblie. continuă pe Antena3

Putin: manualul construirii comunismului, un extras din Biblie

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat luni ca ii place inca atat ideologia comunista, cat si cea socialista, sustinand ca idealurile umaniste ale acestor ideologii sunt extrase din Biblie, scrie Agerpres.

Vladimir Putin: Ideile lui Lenin au destramat Uniunea Sovietica

Presedintele rus Vladimir Putin a afirmat joi ca fostul lider bolsevic Vladimir Lenin, decedat in 1924, dar venerat in continuare de multi dintre rusi, ar fi responsabil de de destramarea Uniunii Sovietice.

Financial Times: Vladimir Putin i-a solicitat demisia lui Bashar al-Assad in decembrie 2015

Vladimir Putin i-a solicitat demisia presedintelui sirian Bashar al-Assad in decembrie 2015, insa liderul de la Damasc a refuzat cu furie propunerea, informeaza doi ofiteri de spionaj cu rang superior din vest,.

Vladimir Putin a discutat azi detaliat despre Moldova si situatia politica grava in continua escaladare cu Consiliul de Securitate al Rusiei

Vladimir Putin a discutat astazi in detaliu la Moscova cu membrii Consiliul de Securitate al Rusiei despre situatia politica grava in continua escaladare din Republica Moldova, potrivit unui comunicat al Kremlinului. Din Consiliul de Securitate fac parte, printre altii, seful FSB fosta KGB) si seful serviciului de informatii externe.

Vladimir Putin da vina pe Lenin ca ar fi dinamitat Rusia: A fost depusa o bomba nucleara!

Presedintele rus Vladimir Putin a afirmat joi ca fostul conducator sovietic Vladimir Lenin, decedat in 1924, dar venerat in continuare de multi dintre rusi, ar fi responsabil de explozia Rusiei, informeaza.

Vladimir Putin il acuza pe Lenin ca ar fi dinamitat Rusia

Presedintele rus Vladimir Putin a afirmat joi ca fostul conducator sovietic Vladimir Lenin, decedat in 1924, dar venerat in continuare de multi dintre rusi, ar fi responsabil de explozia Rusiei, informeaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )