Libnet.ro
UNICEF

18:31

Casa memoriala Avram Iancudin Targu Mures a fost vandalizata

Antena3 Antena3,
Casa memoriala Avram Iancudin Targu Mures a fost vandalizata

Deputatul PMP Marius Pascan a scris, pe Facebook, ca o cladire de referinta din Targu Mures, Casa memoriala Avram Iancu a fost vandalizata, fatada acesteia fiind mazgalita cu mesaje obscene. Acesta. continuă pe Antena3

FOTO Casa memoriala Avram Iancu din Targu Mures, mazgalita cu o inscriptie cu conotatii triviale, care se incheie cu urarea Traiasca Ungaria

Casa memoriala Avram Iancu din Targu Mures a fost mazgalita de persoane necunoscute cu o inscriptie cu conotatii triviale care se incheie cu urarea Traiasca Ungaria, atrage atentia deputatul Marius Pascan. El cere autoritatilor sa inceapa cercetari pentru a stabili cine este autorul, dar si sa comunice rezultatul anchetei intr-un caz similar, de anul trecut.

Scandalos! Casa memoriala ,,Avram Iancu, din Targu Mures, a fost vandalizata

Casa memoriala ,,Avram Iancu, din Targu Mures, a fost vandalizata. Anuntul a fost facut de deputatul PMP Marius Pascan, care cere, intr-o postare pe Facebook, ca autoritatile sa faca, de urgenta,.

Scandalos! Casa memoriala ,,Avram Iancu, din Targu Mures, a fost vandalizata (VIDEO)

Casa memoriala ,,Avram Iancu, din Targu Mures, a fost vandalizata. Anuntul a fost facut de deputatul PMP Marius Pascan, care cere, intr-o postare pe Facebook, ca autoritatile sa faca, de urgenta,.

Casa memoriala Avram Iancu din Trgu Mures, vandalizata. Au fost scrise mesaje obscene si Traiasca Ungaria

Casa memoriala Avram Iancu din Targu Mures a fost vandalizata, pe fatada acesteia fiind scrise mesaje obscene. Deputatul PMP Marius Pascan a postat pe Facebook fotografii si cere autoritatilor sa identifice urgent persoanele care au facut acest lucru.

Marius Pascan (PMP): UDMR trebuie sa se delimiteze de profanarea Casei memoriale ,,Avram Iancu din Targu Mures (FOTO)

Partidul Miscarea Populara cere UDMR sa se delimiteze de profanarea Casei memoriale ,,Avram Iancu din Targu Mures, casa pe care au fost inscrise expresii cu conotatii triviale la adresa Craisorului muntilor,.

O bufnita care a ATACAT mai multi oameni in Olanda a fost adusa in Targu Mures. De ce a fost luata aceasta DECIZIE

O bufnita care a atacat mai multe persoane intr-un parc dinAmsterdam, a fost adusa la Gradina Zoologica din Targu Mures. Aici, mai exista alte doua exemplare similare din aceasta specie, d.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )