Libnet.ro
UNICEF

01:05

Casa de moda Missoni vrea sa se listeze in urmatorii trei ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Casa de moda Missoni vrea sa se listeze in urmatorii trei ani

Casa de moda italiana Missoni intentioneaza sa debuteze pe piata bursiera in urmatorii trei ani, anunta cotidianul Il Sole 24 Ore, citat de Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Copil de trei ani, cu arsuri grave, plimbat intre spitale: Baiatul, adus in Capitala pentru canu exista locuri libere pentru mari arsi in Moldova(VIDEO)

Un copil de trei ani din judetul Vaslui, care a suferit arsuri grave, a fost adus in stare critica in Bucuresti. Baiatul a ajuns pe mana medicilor din Capitala, dupa ce a fost plimbat intre trei spitale,.

O mama cu fetita ei de trei ani a chemat Uber-ul. A urcat copila in masina, iar ce a urmat a fost cea mai infricosatoare experienta a vietii ei

Omamica a povestit despre momentul cumplit cand soferul de Uber a plecat cu fetita ei de trei ani. Moor Low a ramas ingrozita in plina strada, uitandu-se cum fata ei disparea singura in masina.

Sinn Fein cere referendum pentru unificarea Irlandei in urmatorii cinci ani

Dupa dezordinea provocata de Brexit trebuie sa urmeze in termen de cinci ani un referendum asupra unificarii Irlandei, a afirmat sambata sefa partidului republican irlandez Sinn Fein, Mary Lou McDonald, potrivit AFP, preluata de Agerpres.

Copilul de trei ani din Vaslui, ars de rufele de pe soba a ajuns la Bucuresti. Medic: Sper intr-o minune!

Copilul in varsta de 3 ani, de la Vaslui, cu arsuri pe 75% din suprafata corpului, a ajuns aseara, in jurul orei 21. 00, la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti. O echipa de medici de la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )