Libnet.ro
UNICEF

20:30

Copilul de trei ani din Vaslui, ars de rufele de pe soba a ajuns la Bucuresti. Medic: Sper intr-o minune!

Antena3 Antena3,
Copilul de trei ani din Vaslui, ars de rufele de pe soba a ajuns la Bucuresti. Medic: Sper intr-o minune!

Copilul in varsta de 3 ani, de la Vaslui, cu arsuri pe 75% din suprafata corpului, a ajuns aseara, in jurul orei 21. 00, la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti. O echipa de medici de la. continuă pe Antena3

Copil de 3 ani, din Vaslui, care a suferit arsuri grave pe 65% din corp, transferat la Bucuresti

Un copil de trei ani din Vaslui, care a suferit arsuri pe 65% din corp, dupa ce au cazut peste el haine in flacari, a fost operat la Spitalul de Pediatrie din Iasi si va fi dus cu elicopterul, sambata, la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti, starea lui fiind extrem de grava, scrie Mediafax.

Copil de trei ani, cu arsuri grave, plimbat intre spitale: Baiatul, adus in Capitala pentru canu exista locuri libere pentru mari arsi in Moldova(VIDEO)

Un copil de trei ani din judetul Vaslui, care a suferit arsuri grave, a fost adus in stare critica in Bucuresti. Baiatul a ajuns pe mana medicilor din Capitala, dupa ce a fost plimbat intre trei spitale,.

Caz socant in Vaslui: Copil ars de rufele de pe soba

Un copil de trei ani din Vaslui era sa arda de viu in casa. Hainele puse la uscat de mama sa pe soba au luat foc si au cazut peste el in timp ce el dormea. Baietelul se zbate acum intre viata si moarte.

O mama cu fetita ei de trei ani a chemat Uber-ul. A urcat copila in masina, iar ce a urmat a fost cea mai infricosatoare experienta a vietii ei

Omamica a povestit despre momentul cumplit cand soferul de Uber a plecat cu fetita ei de trei ani. Moor Low a ramas ingrozita in plina strada, uitandu-se cum fata ei disparea singura in masina.

Dan Armeanu (ASF): Puterea de cumparare a romanilor a crescut, in ultimii trei ani, cu 25%

Puterea de cumparare a romanilor a crescut, in ultimii trei ani, cu 25%, aceasta fiind transferata s.

DAN ARMEANU (ASF): Puterea de cumparare a romanilor a crescut in ultimii trei ani cu 25%

Puterea de cumparare a romanilor a crescut, in ultimii trei ani, cu 25%, aceasta fiind transferata si in tendintele crescatoare pe care le-a inregistrat piata financiara din Romania, a declarat intr-o conferinta de specialitate, Dan Armeanu, vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

FLORIN CITU: Economia Romaniei a fost condusa in ultimii trei ani dupa doua bugete, pe modelul Al Capone

Economia Romaniei, in ultimii trei ani, a fost condusa dupa doua bugete, unul prezentat in Parlament si altul pentru finantarea baronilor locali, exact metoda folosita de Al Capone, care avea un registru pentru Fisc si unul pentru el, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ministrul Finantelor, Florin Citu, transmite Agerpres.

CAZ CUTREMURATOR in Vaslui: Un copil a suferit arsuri grave dupa ce hainele puse la uscat pe soba s-au aprins si au cazut peste el (VIDEO)

Un copil de trei ani din judetul Vaslui se afla in stare grava, dupa ce rufele puse la uscat pe soba au luat foc si au cazut peste patul in care el dormea, informeaza B1 TV.

IN PRIMELE TREI TRIMESTRE DIN 2019, FATA DE ACEEASI PERIOADA DIN 2018: Profitul net al Nuclearelectrica a urcat cu 29,6% la 415,946 milioane de lei

Societatea Nationala Nuclearelectrica S. SNN) a obtinut, in primele noua luni ale anului curent, un profit net de 415,946 milioane de lei, in crestere cu 29,6% 94,950 milioane de lei) fata de perioada similara din 2018, cand a inregistrat un profit net de 320,996 milioane de lei, arata raportul privind activitatea economico-financiara a companiei pentru perioada de noua luni incheiata la 30 septembrie 2019, publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

VIDEO Acrobata de 19 ani din Budapesta, ranita grav dupa in timpul unui spectacol tinut la Hunedoara

O acrobata de la un circ din Budapesta, in varsta de 19 ani, a fost ranita grav dupa ce a cazut de la inaltime, in timpul unui spectacol sustinut la Hunedoara, transmite Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,279 seconds )