Libnet.ro
UNICEF

16:00

O mama cu fetita ei de trei ani a chemat Uber-ul. A urcat copila in masina, iar ce a urmat a fost cea mai infricosatoare experienta a vietii ei

Antena3 Antena3,
O mama cu fetita ei de trei ani a chemat Uber-ul. A urcat copila in masina, iar ce a urmat a fost cea mai infricosatoare experienta a vietii ei

Omamica a povestit despre momentul cumplit cand soferul de Uber a plecat cu fetita ei de trei ani. Moor Low a ramas ingrozita in plina strada, uitandu-se cum fata ei disparea singura in masina. continuă pe Antena3

Copil de trei ani, cu arsuri grave, plimbat intre spitale: Baiatul, adus in Capitala pentru canu exista locuri libere pentru mari arsi in Moldova(VIDEO)

Un copil de trei ani din judetul Vaslui, care a suferit arsuri grave, a fost adus in stare critica in Bucuresti. Baiatul a ajuns pe mana medicilor din Capitala, dupa ce a fost plimbat intre trei spitale,.

Dan Armeanu (ASF): Puterea de cumparare a romanilor a crescut, in ultimii trei ani, cu 25%

Puterea de cumparare a romanilor a crescut, in ultimii trei ani, cu 25%, aceasta fiind transferata s.

DAN ARMEANU (ASF): Puterea de cumparare a romanilor a crescut in ultimii trei ani cu 25%

Puterea de cumparare a romanilor a crescut, in ultimii trei ani, cu 25%, aceasta fiind transferata si in tendintele crescatoare pe care le-a inregistrat piata financiara din Romania, a declarat intr-o conferinta de specialitate, Dan Armeanu, vicepresedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

FLORIN CITU: Economia Romaniei a fost condusa in ultimii trei ani dupa doua bugete, pe modelul Al Capone

Economia Romaniei, in ultimii trei ani, a fost condusa dupa doua bugete, unul prezentat in Parlament si altul pentru finantarea baronilor locali, exact metoda folosita de Al Capone, care avea un registru pentru Fisc si unul pentru el, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ministrul Finantelor, Florin Citu, transmite Agerpres.

Copilul de trei ani din Vaslui, ars de rufele de pe soba a ajuns la Bucuresti. Medic: Sper intr-o minune!

Copilul in varsta de 3 ani, de la Vaslui, cu arsuri pe 75% din suprafata corpului, a ajuns aseara, in jurul orei 21. 00, la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti. O echipa de medici de la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )