Libnet.ro
UNICEF

11:45

Case de Avocatura platite de Primaria Capitalei cu 21 de milioane de lei

România Liberă România Liberă,
Case de Avocatura platite de Primaria Capitalei cu 21 de milioane de lei

Primaria Capitalei ar fi platit, pe parcursul anului trecut, nu mai putin de 21 de milioane de lei catre 11 firme de avocatura. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis: Cristian Busoi este un candidat bun pentru Primaria Capitalei

Presedintele Klaus Iohannis considera ca liberalul Cristian Busoi este un candidat bun pentru Primaria Capitalei, au declarat surse oficiale din Admnistratia Prezidentiala. Totodata, in opinia lui Iohannis, procesul de fuziune intre PDL si PNL a decurs neasteptat de greu.

REVISTA PRESEI: Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu, in topul preferintelor pentru Primaria Capitalei

Ziarele de marti scriu despre Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu, care se afla in topul sondajelelor interne realizate de PSD, privind numarul de voturi pentru primaria Capitalei, dar si despre retragerea titlurilor de doctor ale lui Victor Ponta, Gabriel Oprea si Olguta Vasilescu.

Profitul grupului Garanti Romania a crescut cu 8%, la 98,5 milioane lei

Garanti Group Romania a inregistrat in primele noua luni un profit net de 98,5 milioane lei, in crestere cu 8% fata de castigul din aceeasi perioada a anului trecut, iar activele au urcat cu 10%, la 9,5 miliarde lei.

Profit de 89,9 milioane lei la zece luni pentru SIF1 Banat-Crisana

SIF1 Banat-Crisana a inregistrat un profit de 89,9 milioane lei, la finalul lunii noiembrie, avand o crestere de 13,4 milioane lei fata de luna anterioara, potrivit raportului transmis Bursei de Valori Bucuresti.

TAROM estimeaza pentru acest an pierderi de 49 milioane lei si ia in calcul reducerea personalului

Compania nationala de transport aerian TAROM isi va reduce in acest an pierderile la 49 milioane lei, de la 110 milioane lei anul trecut, si ia in calcul eficientizarea schemei de personal prin reducerea personalului, o decizie in acest sens fiind asteptata anul viitor.

Garanti Romania, profit in crestere cu 8% la noua luni, la 98,5 milioane lei

Garanti Group Romania a inregistrat in primele noua luni un profit net de 98,5 milioane lei, in crestere cu 8% fata de castigul din aceeasi perioada a anului trecut, iar activele au urcat cu 10%, la 9,5 miliarde lei.

Profit de 2,6 milioane lei in primele noua luni inregistrat de Sticloval

Societatea Sticloval Valenii de Munte STOZ) a inregistrat un profit de 2,6 milioane de lei la 30 septembrie 2015, fata de o pierdere de 1,06 milioane lei inregistrata in aceeasi perioada a anului trecut, profit rezultat din vanzarea unei suprafete de teren si a unei cladiri care au aceasta valoare, conform raportului societatii.

Capitalul social al Carmeco ar putea fi majorat cu 9,8 milioane lei

Actionarii Carmeco Constanta CRMC) sunt convocati pe data de 15 ianuarie 2016 in cadrul Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor AGEA) pentru aprobarea majorarii capitalului social cu 9,87 milioane lei, echivalentul unui numar de 98,7 milioane actiuni cu o valoare de 0,10 lei/ actiune, conform unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Finantele nu trebuie sa le mai plateasca fratilor Micula suma de 376 milioane lei si dobanzi

Curtea Constitutionala a decis ieri in favoarea statului roman in disputa cu fratii Micula, astfel ca Ministerul Finantelor nu trebuie sa le mai plateasca inca o data suma de 376 milioane lei si dobanda aferenta, asa a dispus tribunalul ICSID, cu sediul la Washington, hotararea fiind definitiva.

Ziua scadentei: ANAF a incasat 2,5 milioane lei de la o persoana din grupul romanilor cu averi mari

O persoana din grupul persoanelor fizice cu averi mari) PFAM a achitat 2,5 milioane lei, reprezentand impozit pe venituri suplimentare nedeclarate si penalitati de intarziere si dobanzi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )