Libnet.ro
UNICEF

13:45

Castigatorii Google Play Award: Cele mai bune aplicatii si jocuri din 2019 pentru Android

Hotnews Hotnews,
 Castigatorii Google Play Award: Cele mai bune aplicatii si jocuri din 2019 pentru Android

Google a premiat cele mai bune aplicatii de pe sistemul sau de operare - Android - din acest an. Printre castigatori se numara si dezvoltatori de aplicatii cunoscuti pe piata, precum instrumentul de desing grafic Canva, alaturi de altii selectati manual de Google. Exista, de asemenea, canteva categorii noi, precum cea mai inventiva aplicatie Most Inventive), cel mai frumos joc Most Beautiful Game) si Best Living Room Experience. continuă pe Hotnews

Care sunt cele mai bune licee din Bucuresti din perspectiva elevilor, profesorilor si parintilor

Un top al liceelor din Capitala arata ca Liceul Teoretic International de Informatica Bucuresti, Colegiul National Bilingv George Cosbuc si Colegiul National Gheorghe Lazar sunt printre cele mai bune scoli din Bucuresti. Clasificarea liceelor a fost realizata de trei elevi din Bucuresti care au creat o platforma Registrul Educational Alternativ REAL) prin care liceele sunt evaluate de elevi, profesori, parinti si absolventi. Prin acest demers, cei trei liceeni vor sa isi ajute colegii din clasa a VIII-a in alegerea liceului.

FOTO Romanca desemnata sa arbitreze finala Ligii Campionilor la fotbal feminin. Este considerata una dintre cele mai bune din Europa

Petruta Iugulescu a demonstrat, de cativa ani, ca este in topul arbitrilor din Europa. Ea a fost delegata de UEFA sa oficieze in finala Ligii Campionilor la fotbal feminin, dintre Olympique Lyon si FC Barcelona, care se va disputa pe 18 mai, la Budapesta.

RETETA. Cum facem cele mai bune salate pentru sezonul cald

Salata cu piept de pui la gratar si capsuni Ingrediente: -ulei de masline extravirgin -2 lingurite de zeama de lamaie verde -3 linguri de suc de lamaie -o jumatate de lingura de miere -sare -p.

O serie de aplicatii de agatat au fost scoase din AppStore si Google Play

Mai multe aplicatii de agatat au fost eliminate in ultimele zile din magazinele virtuale ale Apple si Google, dupa ce au permis crearea unor conturi de catre minori. Federal Trade Comission.

Google Maps va afisa liste cu cele mai populare feluri de mancare din restaurante

Majoritatea clientilor care posteaza pe internet imagini cu ceea ce mananca reprezinta un mod valoros de promovare gratuita in mediul online. Google Maps va analiza fotografiile incarcate de utilizatori si va realiza liste cu cele mai populare feluri de mancare disponibile in restaurantele prezente pe aplicatia de navigare.

Social-democratie originala: Cele mai mari taxe pe munca la cele mai mici salarii din UE

Toate taxele si impozitele aferente salariilor din Romania, care includ si cotele contributiilor catre sanatate si pensii, sunt cele mai mari din 26 de tari europene, arata un studiu comparativ realizat de KPMG.

Cele mai impresionante restaurante din lume. Privelisti de imortalizat din Europa, Africa si Asia

Cele mai impresionante restaurante din lume si-au capatat descrierea datorita peisajelor pe care le ofera si a locatiilor in care sunt amplasate. Fie ca sunt in pesteri deschise la ocean, sub apa sau la mii de metrii inaltime, turistii pot fi siguri ca.

Cele mai inteligente zodii. Se vor descurca in orice situatie

Patru zodii sunt descurcarete din cale-afara si fac fata oricarei provocari. Le merge mintea si nimic nu le da inapoi din a-si indeplini scopurile. Nu degeaba au fost catalogate drept cele mai inteligente zodii din horoscop. Iata care sunt acestea:.

KPMG: Taxele si impozitele din salariile romanilor sunt cele mai mari din UE. Fata de unele state sunt cel putin duble

Toate taxele si impozitele aferente salariilor din Romania, care includ si cotele contributiilor catre sanatate si pensii, sunt cele mai mari din 26 de tari europene, arata un studiu comparativ realizat de KPMG.

Rovana Plumb: PSD a realizat cele mai mari reduceri de taxe in Romania in ultimii 30 de ani

Eurocandidata PSD la alegerile europarlamentare Rovana Plumb lanseaza un atac dur la adresa Opozitiei si subliniaza in contrast, realizarile PSD din ultimii ani. PSD este partidul care a realizat cele mai mari .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )