Libnet.ro
UNICEF

21:30

Castigatorii licitatiilor deschise organizate pentru lucrari din fonduri publice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Castigatorii licitatiilor deschise organizate pentru lucrari din fonduri publice

Castigatorii licitatiilor deschise organizate pentru lucrari din fonduri publice. continuă pe Ziarul Bursa

Sanse de revenire pentru bancile din Romania

Sistemul bancar din Romania va reveni pe profit incepand din acest an, cu rate ale rentabilitatii financiare ROE) de 2,7% pentru 2015 si 3,9% pentru 2016, insa la un nivel mai mic decat in majoritatea tarilor din Europa Centrala, unde rentabilitatea financiara medie este estimata la 8,1-8,7% in 2015-2016 reiese dintr-un studiu referitor la piata bancara din Romania, realizat de compania de consultanta Deloitte.

Basescu il acuza pe Arafat pentru tragedia din Apuseni

Traian Basescu il ataca din nou pe Raed Arafat si il acuza de moartea lui Adrian Iovan si a Aurei Ion in tragedia din Apuseni. Fostul presedinte sustine ca, daca Salvamont si sectorul privat ar.

S-a dat startul negocierilor pentru investitiile din Planul Juncker

Luna mai va fi marcata de negocierile intense din Parlamentul si Consiliul European pentru regulamentul de accesare a celebrului Plan Juncker, menit sa finanteze investitii publice si private de 315 miliarde de euro in infrastructura de transport, energie, internet in banda larga, IMM-uri si educatie.

Municipiul Galati are 110 milioane lei pentru investitiile din acest an

Primaria Municipiului Galati a alocat un buget de 110,2 milioane de lei pentru obiectivele de investitii din 2015, dupa cum ne-a declarat primarul localitatii, Marius Stan. Domnia sa ne-a precizat ca investitiile noi vor beneficia de 2 milioane de lei si ca proiectele in desfasurare au un buget de 72,4 milioane lei, in timp ce valoarea alocata pentru alte cheltuieli de investitii este de 35,7 milioane lei.

Buget de 178 milioane lei pentru investitiile din Sibiu

Investitiile Primariei Sibiu si ale serviciilor publice subordonate Consiliului Local, pentru anul 2015, insumeaza 178,3 milioane lei, dupa cum ne-au declarat reprezentantii municipalitatii.

Primaria Baia Mare are 95 milioane lei pentru investitiile din 2015

Municipiul Baia Mare va beneficia, in acest an, de un buget total de investitii de 94,9 milioane de lei, potrivit primarului Catalin Chereches, care ne-a declarat ca investitiile noi din 2015 au o valoare de 44,3 milioane lei.

Membrii Comisiei pentru romanii din diaspora efectueaza o vizita de lucru in Franta

O delegatie parlamentara a Comisiei pentru comunitatile de romani din afara granitelor tarii efectueaza in perioada 5 - 8 mai o vizita de lucru in Republica Franceza, arata un comunicat semnat de vicepresedintele Comisiei Mircea Dolha, remis azi redactiei.

Un grup de romi, arestati la Roma de 1 mai pentru furturi din buzunare

Douazeci si unu de cetateni romani de etnie roma au fost arestati preventiv in Roma, dupa ce au fost surprinsi in flagrant, in cursul operatiunilor de ordine publica efectuate de 1 mai, comitand furturi din buzunare, anunta autoritatile italiene,.

Un numar de 21 de romani, arestati la Roma de 1 mai pentru furturi din buzunare

Un numar de 21 de cetateni romani de etnie roma au fost arestati preventiv in Roma, dupa ce au fost surprinsi in flagrant, de 1 mai, comitand furturi din buzunare, informeaza site-ului ziarului La.

Douazeci si unu de romani, arestati la Roma de 1 mai pentru furturi din buzunare - presa italiana

Douazeci si unu de cetateni romani de etnie roma au fost arestati preventiv in Roma, dupa ce au fost surprinsi in flagrant, in cursul operatiunilor de ordine publica efectuate de 1 mai, comitand furturi din buzunare, anunta autoritatile italiene, potrivit site-ului ziarului La Repubblica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )