Libnet.ro
UNICEF

05:45

Membrii Comisiei pentru romanii din diaspora efectueaza o vizita de lucru in Franta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Membrii Comisiei pentru romanii din diaspora efectueaza o vizita de lucru in Franta

O delegatie parlamentara a Comisiei pentru comunitatile de romani din afara granitelor tarii efectueaza in perioada 5 - 8 mai o vizita de lucru in Republica Franceza, arata un comunicat semnat de vicepresedintele Comisiei Mircea Dolha, remis azi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Trupa Voltaj, acuzata ca a cerut bani pentru promovarea melodiei de la Eurovision la un eveniment (VIDEO)

Scandalurile se tin lant de trupa Voltaj. Piesa de la capat pare sa fie marul discordiei. Potrivit site-ului oikotimes. com, romanii din Diaspora acuza trupa Voltaj ca a cerut onorariu pentru a-si promova.

Un numar de 21 de romani, arestati la Roma de 1 mai pentru furturi din buzunare

Un numar de 21 de cetateni romani de etnie roma au fost arestati preventiv in Roma, dupa ce au fost surprinsi in flagrant, de 1 mai, comitand furturi din buzunare, informeaza site-ului ziarului La.

Un grup de romi, arestati la Roma de 1 mai pentru furturi din buzunare

Douazeci si unu de cetateni romani de etnie roma au fost arestati preventiv in Roma, dupa ce au fost surprinsi in flagrant, in cursul operatiunilor de ordine publica efectuate de 1 mai, comitand furturi din buzunare, anunta autoritatile italiene,.

Douazeci si unu de romani, arestati la Roma de 1 mai pentru furturi din buzunare - presa italiana

Douazeci si unu de cetateni romani de etnie roma au fost arestati preventiv in Roma, dupa ce au fost surprinsi in flagrant, in cursul operatiunilor de ordine publica efectuate de 1 mai, comitand furturi din buzunare, anunta autoritatile italiene, potrivit site-ului ziarului La Repubblica.

21 de romani, arestati in Italia pentru furturi din buzunare, de 1 mai

91 de persoane, din care 21 de de cetateni romani, au fost arestati preventiv in Roma, dupa ce au fost surprinsi furand,in cadrul evenimentelor oranizate de 1 mai, informeaza publicatia La Republicca, citata de Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )