Libnet.ro
UNICEF

20:45

Sanse de revenire pentru bancile din Romania

România Liberă România Liberă,
Sanse de revenire pentru bancile din Romania

Sistemul bancar din Romania va reveni pe profit incepand din acest an, cu rate ale rentabilitatii financiare ROE) de 2,7% pentru 2015 si 3,9% pentru 2016, insa la un nivel mai mic decat in majoritatea tarilor din Europa Centrala, unde rentabilitatea financiara medie este estimata la 8,1-8,7% in 2015-2016 reiese dintr-un studiu referitor la piata bancara din Romania, realizat de compania de consultanta Deloitte. continuă pe România Liberă

Steven van Groningen: Bancile din Romania trebuie sa invete din experientele gresite anterioare

Bancile beneficiaza acum, pentru o perioada de 1 pana la 2 ani, de o oportunitate care, daca este exploatata - prin vointa politica, eforturi comune din partea bancilor si suport legislativ - poate pune bazele unei cresteri economice sustenabile, a.

Steven van Groningen: Bancile din Romania trebuie sa invete din experientele gresite anterioare

Bancile beneficiaza acum, pentru o perioada de 1 pana la 2 ani, de o oportunitate care, daca este exploatata - prin vointa politica, eforturi comune din partea bancilor si suport legislativ - poate pune bazele unei cresteri economice sustenabile, a spus Steven van Groningen, presedinte Consiliul Patronatelor Bancare din Romania CPBR).

REVISTA PRESEI: De ce pretul benzinei din Romania este mai mare decat in toate statele din regiune

In ziarele de luni, citim despre pretul benzinei din Romania, o inventie care ar putea revolutiona chirurgia, domeniile in care firmele mici si mijlocii ar putea fi cel mai competitive si ar putea primi finantare de la UE, dar si despre cum ar putea fi imbunatatit sistemul de educatie preuniversitar.

Ambasada Austriei sustine lansarea scolii comerciale austriece din Romania

Ambasada Austriei din Romania, alaturi de alte sapte companii, va demara, in septembrie 2015, la Colegiul Economic Costin C. Kiritescu, proiectul educational o 'SCAR - Scoala Comerciala Austriaca din Romania, arata un comunicat transmis redactiei.

Se cauta cel mai bun hairstylist din Romania! Castigatorul va primi 3000 de euro!

Cel mai bun hairstylist din Romania va fi desemnat, in luna iunie, in cadrul unui eveniment fastuos, iar cei mai experimentati si creativi specialisti au ocazia sa se inscrie in competitie. Miza? Pe langa faima si marele premiu de 3000 de euro, exista si premiul de popularitate de 1000 de euro.

Filmul Hot Pursuit are premiera pe 8 mai in cinematografele din Romania

Comedia Hot Pursuit/ Urmarire periculoasa, cu Reese Witherspoon si Sofia Vergara in roluri principale, are premiera pe 8 mai in cinematografele din Romania.

Cum a devenit Carasova capitala croatilor din Romania

O comuna cu doar cateva mii de locuitori poate fi considerata drept capitala croatilor din Romania. Carasova, situata la aproximativ 15 kilometri din Romania, la intrarea in Cheile Carasului, este centrul spiritual si cultural al unui grup de sapte sate, situate in Banat, in care locuiesc membrii unuia dintre cele mai interesante grupuri etnice.

Vesti bune in constructii! Piata din Romania revine pe crestere, generata de investitiile in turism, scaderea TVA si potentialul infrastructurii

Piata constructiilor din Romania a continuat sa scada anul trecut, estimarile aratand ca aceasta s-a contractat cu 6,6% de la un an la altul, dupa o scadere de aproape 9% in anul 2013, insa chiar si asa sunt semnale tot mai clare ca aceasta se.

Accident in Germania: Un autocar din Romania s-a rasturnat intr-o curba, iar 11 persoane au fost ranite

Un autocar din Romania s-a rasturnat duminica, in localitatea Feucht din Germania. in urma accidentului, unsprezece persoane au fost ranite, trei dintre ele fiind in stare grava, informeaza Bild, citat de.

Castigatorii licitatiilor deschise organizate pentru lucrari din fonduri publice

Castigatorii licitatiilor deschise organizate pentru lucrari din fonduri publice.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )