Libnet.ro
UNICEF

16:30

Castigatorii Romanian PR Award 2015: Ei au creat cele mai bune proiecte de comunicare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Castigatorii Romanian PR Award 2015: Ei au creat cele mai bune proiecte de comunicare

MSLGROUP The Practice a fost desemnata Agentia Anului in cadrul celei de-a XIII-a editii a Romanian PR Award, cea mai importanta competitie de relatii publice din Romania. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai bune tari pentru studii. Anglia si Olanda ofera beneficii pentru romani

Cele mai bune tari pentru studii sunt Anglia si Olanda, considera specialistii, mai ales datorita beneficiilor financiare pe care le ofera romanilor.

Cele mai bune oferte eMAG pentru Ziua nationala a Romaniei

Black Friday de la americani mai e replicat in putine magazine din Romania, dar din fericire exista reduceri si oferte pentru Ziua nationala a Romaniei. Acestea sunt cele mai bune de la eMAG.

Cele mai bune condimente pentru carnea de vita

Stim cu totii despre carnea de vita ca este unul dintre cele mai pretentioase tipuri de carnuri. Ea are o textura destul de dura, iar gustul ei poate fi potentat cu ajutorul ierburilor aromatice care o transforma intr-un deliciu culinar.

Sarmalele, un pericol pentru sanatate sau un aliment pe care il putem consuma in voie? Care sunt cele mai bune: in frunza de vita de vie sau in frunza de varza

Medicii nutritionisti spun ca delicioasele sarmale nu sunt nesanatoase, asa cum le considera lumea, ci, din punct de vedere nutritional, sunt un aliment complet pentru ca au proteine si grasimi carne), respectiv carbohidrati orez si legume). Iar consumate cu moderatie nu favorizeaza cresterea in greutate.

Cele mai stilate aparitii ale lui Michelle Obama in 2015

Michelle Obama impresioneaza prin alegerile vestimentare de fiecare data cand apare in public, fie ca vorbim de vizite oficiale sau evenimente de gala. Iata cele mai interesante aparitii din 2015.

Cele mai puternice laptopuri: performanta si mobilitate intr-un singur pachet

Cele mai puternice laptopuri vin in aceasta perioada la preturi foarte apetisante. E adevarat ca un laptop puternic nu este ieftin, insa noi ne-am propus sa va sugeram o lista cu cele mai performante laptopuri, la preturile cele mai atractive. Computerele portabile cu putere de procesare mare se impart in doua categorii: workstations si gaming [] Cele mai puternice laptopuri: performanta si mobilitate intr-un singur pachet Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai ieftine masini hibrid. Ce modele cu propulsie mixta gasim sub 50.000 de euro

Pentru soferii care isi doresc un automobil prietenos cu mediul, masinile cu propulsie hibrida sunt principala optiune, acestea avand emisii poluante reduse. Va prezentam cele mai ieftine masini hibrid.

Fotografii impresionante din cele mai izolate locuri din lume: destinatii turistice unde esti singur in mijlocul naturii

Doi jurnalisti au calatorit timp de 10 ani in cele mai izolate locuri din lume, de pe sase continente. Fotografiile impresionante realizate de ei au fost publicate intr-o carte care cuprinde 22 de destinatii turistice inedite din intreaga lume.

Cele mai ciudate meserii din lume: mangaietori profesionisti, mulgatori de serpi si domnisoare de onoare sub acoperire

Imaginatia oamenilor nu are limite, iar acest lucru se vede si prin meseriile ciudate care au aparut in ultima vreme. Suntem tot mai ocupati si tot mai singuri, iar altii s-au gandit sa faca o afacere din asta. Exista domnisoare de onoare profesioniste care pot fi platite sa participe la nunti, bocitoare sau mangaietoare de profesie, care ne ajuta sa nu ne simtim singuri in cele mai grele momente.

16 dintre cele mai amuzante expresii romanesti, pe intelesul britanicilor

Un site britanic a realizat o lista cu cateva din cele mai populare vorbe romanesti, dupa ce un roman din echipa a dezvaluit o lista de fraze folosite adesea de compatriotii sai. Printre acestea se numara si ca baba si mitraliera si umbla cu cioara vopsita, expresii care i-au amuzat copios pe britanici.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )