Libnet.ro
UNICEF

05:45

Fotografii impresionante din cele mai izolate locuri din lume: destinatii turistice unde esti singur in mijlocul naturii

Adevărul Adevărul,
Fotografii impresionante din cele mai izolate locuri din lume: destinatii turistice unde esti singur in mijlocul naturii

Doi jurnalisti au calatorit timp de 10 ani in cele mai izolate locuri din lume, de pe sase continente. Fotografiile impresionante realizate de ei au fost publicate intr-o carte care cuprinde 22 de destinatii turistice inedite din intreaga lume. continuă pe Adevărul

Cele mai ciudate meserii din lume: mangaietori profesionisti, mulgatori de serpi si domnisoare de onoare sub acoperire

Imaginatia oamenilor nu are limite, iar acest lucru se vede si prin meseriile ciudate care au aparut in ultima vreme. Suntem tot mai ocupati si tot mai singuri, iar altii s-au gandit sa faca o afacere din asta. Exista domnisoare de onoare profesioniste care pot fi platite sa participe la nunti, bocitoare sau mangaietoare de profesie, care ne ajuta sa nu ne simtim singuri in cele mai grele momente.

16 dintre cele mai amuzante expresii romanesti, pe intelesul britanicilor

Un site britanic a realizat o lista cu cateva din cele mai populare vorbe romanesti, dupa ce un roman din echipa a dezvaluit o lista de fraze folosite adesea de compatriotii sai. Printre acestea se numara si ca baba si mitraliera si umbla cu cioara vopsita, expresii care i-au amuzat copios pe britanici.

Braila, oras multietnic. Braila este unul dintre orasele unde si-au gasit locul multe comunitati inca din cele mai vechi timpuri

Refugiate din diferite state, prigonite din punct de vedere religios sau pur si simplu urmase ale cuceritorilor de altadata, minoritatile au gasit un colt de liniste pe meleagurile brailene. Cifrele arata ca dintr-un total aproximativ de 300. 000 locuitori, nu mai putin de 11. 000 sunt rusi lipoveni, rromi, greci, evrei, maghiari, armeni, turci, germani, ucraineni, bulgari, italieni.

Cele mai stilate aparitii ale lui Michelle Obama in 2015

Michelle Obama impresioneaza prin alegerile vestimentare de fiecare data cand apare in public, fie ca vorbim de vizite oficiale sau evenimente de gala. Iata cele mai interesante aparitii din 2015.

Cele mai puternice laptopuri: performanta si mobilitate intr-un singur pachet

Cele mai puternice laptopuri vin in aceasta perioada la preturi foarte apetisante. E adevarat ca un laptop puternic nu este ieftin, insa noi ne-am propus sa va sugeram o lista cu cele mai performante laptopuri, la preturile cele mai atractive. Computerele portabile cu putere de procesare mare se impart in doua categorii: workstations si gaming [] Cele mai puternice laptopuri: performanta si mobilitate intr-un singur pachet Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai tari costume de scena purtate de Katy Perry

Katy Perry investeste mult in costume si in show-uri concept si ne uimeste de fiecare data cand urca pe scena. Iata cele mai interesante vestimentatii pe care le-a purtat pana acum in timpul concertelor.

Cele mai ieftine masini hibrid. Ce modele cu propulsie mixta gasim sub 50.000 de euro

Pentru soferii care isi doresc un automobil prietenos cu mediul, masinile cu propulsie hibrida sunt principala optiune, acestea avand emisii poluante reduse. Va prezentam cele mai ieftine masini hibrid.

Cele mai bune tari pentru studii. Anglia si Olanda ofera beneficii pentru romani

Cele mai bune tari pentru studii sunt Anglia si Olanda, considera specialistii, mai ales datorita beneficiilor financiare pe care le ofera romanilor.

Vanatorii si Societatea Ornitologica din Romania colaboreaza pentru a salva una dintre cele mai periclitate specii de pasare salbatica din Romania - gasca cu gat rosu

Vanatorii si conservationistii din Romania colaboreaza pentru a salva una dintre cele mai periclitate specii de pasare salbatica din Romania - gasca cu gat rosu. La solicitarea Societatii Ornitologice Romane, Asociatia Generala a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi din Romania AGVPS) a fost de acord cu masura incetarii temporare a vanatorii de gaste in zona limitrofa lacului Balta Alba din judetul Buzau.

Premiera saptamanii: Podul spionilor, unul dintre cele mai frumoase si elocvente filme ale lui Steven Spielberg

Filmul Bridge of Spies/ Podul spionilor are astazi premiera in cinematografele din Romania. Lungmetrajul este considerat unul dintre cele mai frumoase din cariera regizorului Steven Spielberg, dublat si de rolul de exceptie facut de Tom Hanks.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )