Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cat cheltuiesc romanii cu bani de Ziua indragostitilor

România Liberă România Liberă,
Cat cheltuiesc romanii cu bani de Ziua indragostitilor

Cina romantica in savana din Tanzania, skyjump in Noua Zeelanda sau skydiving la Miami. Acestea sunt optiunile romanilor cu dare de mana atunci cand vine vorba de Ziua indragostitilor. continuă pe România Liberă

Don Juan si povestile Seherezadei, la Sala Radio, de Ziua indragostitilor

In ajun de Ziua indragostitilor, la Sala Radio va avea loc un eveniment muzical, in cadrul caruia se vor regasi celebra uvertura a lui Mozart la opera Don Giovanni, al carei libret este bazat pe aventurile legendarului seducator Don Juan, si cunoscuta suita Seherazada, inspirata de O mie si una de nopti si semnata de Nikolai Rimski-Korsakov.

Cina romantica in savana, printre serviciile de lux preferate de turistii romani de Valentines Day

Desi romanii nu sarbatoresc in mod traditional ziua de Valentines Day, in ultimii ani si-au manifestat in numar din ce in mai mare interesul pentru vacante in destinatii exotice cu servicii romantice incluse, pentru ca Ziua Internationala a indragostitilor sa ii prinda in locatii exclusiviste din intreaga lume.

Biserica Ortodoxa vrea sa interzica Ziua indragostitilor. Valentines Day declarata Ziua Desfraului

Preotii ortodocsi au pornit o cruciada impotriva Zilei indragostitilor pe care o considera sarbatoare a desfraului. intr-un comunicat al Episcopiei Maramuresului si Satmarului preotii le cer.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )