Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cat costa un brad cu doua zile inainte de Craciun. Ce spun cumparatorii

Antena3 Antena3,
Cat costa un brad cu doua zile inainte de Craciun. Ce spun cumparatorii

Pietele sunt inca pline de brazi, cu doua zile inainte de Craciun. Cei mai ieftini costa in jur de 60 de lei, iar oamenii sunt multumiti, considerand ca in anii trecuti erau mult ma. continuă pe Antena3

Cat costa brazii cu doua zile inainte de Craciun

Pietele sunt inca pline de brazi cu doar doua zile inainte de Craciun. Preturile sunt mai accesibile comparativ cu anii trecuti, spun oamenii, care se declara multumiti, potrivit Digi24.

Haos in magazine cu doua zile inainte de Craciun

Goana dupa cumparaturile pentru Craciun aglomereaza peste masura magazinele. Mai sunt doar doua zile pana la marea sarbatoare, iar romanii au de infruntat cozile imense ori aglomeratia din tr.

Ce a facut Carmen Iohannis, cu patru zile inainte de Craciun. Oamenii au inceput sa aplaude

Carmen Iohannis, sotia presedintelui, a sosit zilele trecute cu cadouri, pregatite impreuna cu liceenii de la Colegiul Gheorghe Lazar a caror profesoara este, la serbarea de Craciun a.

Atentie la termenul de sesizare a Curtii Constitutionale pe legile Justitiei! Actiunea la CCR se poate face in maxim doua zile de la publicarea legilor pe site-ul Parlamentului

Termenul in care presedintele, opozitia, Avocatul Poporului sau Inalta Curte pot sesiza la Curtea Constitutionala legile justitie este de doar doua zile iar juristii consultati de HotNews. ro sustin ca acesta include zilele nelucratoare. Or, legea privind statutul magistratilor inca nu a fost publicata pe site-ul Parlamentului, la sectiunea Secretarul general pentru exercitarea dreptului de sesizare asupra constitutionalitatii. Daca legea va fi publicata abia joi sau vineri asta ar inseamna ca termenul de doua zile sa se suprapuna peste zilele de weekend, cand cei mai multi vor fi deja plecati din Bucuresti pentru sarboarea de Craciun.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )