Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cat costa un loc de parcare in 2021, de fapt. Cat va creste taxa in acest an

Playtech Playtech,
Cat costa un loc de parcare in 2021, de fapt. Cat va creste taxa in acest an

Criza parcarilor din Bucuresti, si autoturismele parcate pe carosabil, determina primarii sa ceara marirea taxelor de parcare. Pana in 2020, taxa era undeva la 1. 000 lei pe an. Acum primarii cer o majorare cu pana la 600 de lei. Banii, spun primarii de sector, ar ajuta la construirea de noi parcari in Bucuresti, prin colectarea . continuă pe Playtech

Cat costa parcarea de resedinta in Bucuresti si cu cat vor primarii de Sector sa creasca aceasta taxa

Taxa pentru parcarea de resedinta este stabilita prin hotarare de Consiliu General pentru tot Bucurestiul, iar pentru anul 2021 valoarea ei a fost stabilita in aprilie 2020: 84 leian in zona A, 66 leian in zona B, 55 leian in zona C, 37 leian in zona D. in centrul orasului este mai scump, iar la periferie mai ieftin. Sunt sunt si primarii de Sector care au stabilit reguli diferite.

Orasul unde trebuie sa fii bogat ca sa obtii loc de parcare. Licitatiile se castiga cu oferte cat o rata la casa

Iasiul se confrunta cu o lipsa acuta a locurilor de parcare, in conditiile cresterii constante a numarului de masini. Din cauza pandemiei, licitatiile s-au mutat pe WhatsApp, iar taxele pot fi achitate online.

Cat costa un test rapid antigen in Romania fata de alte tari europene: Consiliul Concurentei a facut analiza

Pe langa testele PCR Real-Time, cele pe care le foloseste statul, pe piata se mai pot gasi si teste rapide antigen. Consiliul Concurentei a venit cu o analiza privind preturile.

Cat costa testele antigen rapide in Romania si in alte state europene

Testul antigen este cel mai nou tip de testare si, in acest moment, este singurul test rapid care detecteaza virusul COVID-19, se arata intr-o analiza a Consiliului Concurentei, care compara preturile acestor dispozitive din Romania cu cele din alte state europene.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )