Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cat costa sa petreci Craciunul in Laponia si care sunt cele mai tari experientede care ai parte in tara lui Mos Craciun

Adevărul Adevărul,
Cat costa sa petreci Craciunul in Laponia si care sunt cele mai tari experientede care ai parte in tara lui Mos Craciun

Este un loc magic dar cat se poate de real. Laponia este luata cu asalt, inclusiv de romani, fiindca este una dintre cele mai ieftine, ofertante si practice destinatii. Tara lui Mos Craciun, destinatia catre care toti copiii trimit scrisori imaginandu-si ca este un loc mult prea indepartat pentru a putea fi vizitat, se afla la doar cinci ore de Romania. continuă pe Adevărul

Adelarul Live de la 12.00: Cat costa sa petreci Craciunul in Laponia si ce destinatii exclusiviste aleg romanii pentru Revelion

Cat costa sa petreci Craciunul in tara lui Mos Craciun, ce destinatii de lux aleg romanii pentru Revelion dar si care sunt atractiile cu care ii ademenesc hotelierii pe conationalii nostri, aflam de la ora 12. 00 de la Elena Anghel Perfect Tour, Raluca Anghel - consultant in marketing turistic si Ana Goicea - Cocktail Holidays.

Augustin Lazar, despre OUG pe codurile penale: Prioritatile sistemului judiciar sunt cele din raportul MCV

Procurorul general Augustin Lazar a comentat miercuri intentia PSD de adoptare a unei Ordonante de Urgenta vizand modificarea codurilor penale, el spunand ca prioritatile sistemului judiciar trebuie sa fie cele cuprinse in raportul MCV.

CSM isi alege noua conducere. Cine candideaza si care sunt mizele pentru 2019

Consiliul Suprem al Magistraturii isi alege astazi, de la ora 12:00, conducerea pentru anul 2019, sedinta la care este asteptat sa ajunga si presedintele Klaus Iohannis. Potrivit unor surse judiciare, pentru sefia CSM va candida judecatoarea Lia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )