Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cat costa securitatea din Bistrita. Locuitorii sunt revoltati

România Liberă România Liberă,
Cat costa securitatea din Bistrita. Locuitorii sunt revoltati

Desi in Bistrita exista 75 de politisti locali, monumentele, pietele si cladirile sunt pazite de o firma pe care primarul a angajat-o pentru peste 70. 000 de euro. continuă pe România Liberă

Cat costa televizorul cu cea mai buna imagine de pe piata

LG EG9600 promite sa fie cel mai bun LCD de pe piata, insa vine si la un pret pe masura. Culorile sunt vii si arata bine indiferent de cata lumina este in camera. Ecranul curbat duce insa la aparitia.

Supercupa Romaniei: Cat costa cel mai ieftin bilet la duelul dintre Steaua si ASA Targu Mures

Biletele la Supercupa Romaniei, disputata intre Steaua si ASA Targu Mures, la Constanta, au fost puse in vanzare. Cel mai ieftin tichet va costa 15 lei.

Cat costa un gram de fericire la plic. Dezvaluiri din lumea traficantilor de droguri din Romania

Una dintre cele mai importante retele de traficanti de droguri din Botosani a fost scoasa din activitate la inceputul acestei saptamani de politisti. Oamenii legii au reusit sa scoata la iveala cu aceasta ocazie secrete intunecate din lumea traficantilor si consumatorilor de droguri.

Fiat 500X, preturile crossover-ului italian in Romania. Cat costa rivalul lui Juke

Fiat a stabilit preturile noului crossover 500X pe piata din Romania. SUV-ul de clasa mica va avea un pret de pornire de 18. 600 euro.

Asociatiile din industria regenerabilelor sunt nemultumite de noua cota de certificate verzi: Situatia este alarmanta

Cinci asociatii care reprezinta industria energiei regenerabile, RWEA, PATRES, RPIA, ARBIO, ARmHE, reclama, la unison, noua cota anuala obligatorie de energie electrica produsa din surse regenerabile de energie. Aceasta cota care beneficiaza de sistemul de promovare cu certificate verzi, a fost stabilita de Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei- ANRE, de 12,15% fata de 17% cat era initial stabilit in Legea 220, in baza careia toti producatorii si-au facut planurile de afaceri, se arata intr-un comunicat comun al celor cinci asociatii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )