Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cat te costa si ce teste trebuie facute inainte de achizitia unei masini rulate?.

România Liberă România Liberă,
Cat te costa si ce teste trebuie facute inainte de achizitia unei masini rulate?.

Achizitionarea unei masini la mana a doua implica de cele mai multe ori costuri neprevazute, de pre putine ori fiind vorba de un chilipir. Pentru reducerea riscurilor la care se expun cumparatorii de masini rulate dealerii auto recomanda testarea masinilor la service-urile agreate de dealerii autorizati, potrivit unei analize a Autovit. ro. Piata auto de masini rulate capata o importanta tot mai mare in Romania, in conditiile in care masinile noi au in continuare vanzari in scadere. Insa de . continuă pe România Liberă

Cat costa relocarea firmelor: sumele ajung si la 10.000 euro/angajat

Costurile pe care companiile trebuie sa le suporte atunci cand decid sa se mute in alte spatii de birouri pot varia intre 2. 800 euro si 10. 000 euro pe angajat, potrivit Immpuls, companie de consultanta, proiectare i project management in real estate.

Cat costa sa verifici din punct de vedere tehnic o masina second-hand pe care vrei sa o cumperi

La achizitionarea unei masini second-hand de la o persoana fizica necunoscuta, noul cumparator se expune anumitor riscuri, masina poate avea defecte greu de depistat sau un istoric cu probleme. Pentru cei care sunt dispusi sa dea minim 50 de lei sau in medie 200 de lei dealerii autorizati furnizeaza servicii de verificare care-i pot pune in garda pe posibilii cumparatori. Autovit. ro a facut o sinteza cu ce servicii ofera dealerii diverselor marci.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )