Libnet.ro
UNICEF

22:00

Traian Basescu critica moda denunturilor

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu critica moda denunturilor

Fostul presedinte Traian Basescu si-a exprimat, duminica, increderea in justitie si in Elena Udrea, chiar daca in ultima perioada a aparut moda denunturilor impotriva fostului ministru. continuă pe România Liberă

Traian Basescu, la sediul PMP: A aparut moda denunturilor. Am avut si eu experiente, dar am incredere in Elena Udrea

Traian Basescu a fost, duminica, la sediul Partidului Miscarea Populara pentru discutii privind organizarea partidului in teritoriu. La iesirea din sediul PMP, fostul presedinte a declarat ca are incredere ca.

Traian Basescu, la sediul PMP. Secretarul general al partidului: Basescu este fondatorul sub acoperire al partidului

Fostul presedinte Traian Basescu este din nou, joi, la sediul PMP. Traian Basescu s-ar putea implica in alegerile care au loc in weekend in filiale din PMP. Sambata, 28 februarie, se vor organiza alegeri privind.

Traian Basescu, mesaj de 1 Martie pentru doamne si domnisoare

Fostul presedinte Traian Basescu a postat, duminica, pe Facebook, o fotografie cu flori de primavara si un mesaj special de 1 Martie pentru doamne si domnisoare.

VIDEO Traian Basescu, din nou la sediul PMP: Am incredere in Elena Udrea si in justitie

Fostul presedinte Traian Basescu a fost la sediul PMP, duminica, pentru a doua oara in ultimele trei zile, el exprimandu-si din nou increderea in Elena Udrea si in justitie, informeaza Mediafax.

Traian Basescu, din nou la sediul PMP: Am incredere in Elena Udrea si in justitie

Fostul presedinte Traian Basescu a fost la sediul PMP, duminica, pentru a doua oara in ultimele trei zile, el exprimandu-si din nou increderea in Elena Udrea si in justitie.

Traian Basescu, din nou la sediul PMP: Am incredere in Elena Udrea si in justitie

Fostul presedinte Traian Basescu a fost astazi la sediul PMP, pentru a doua oara in ultimele trei zile, el exprimandu-si din nou increderea in Elena Udrea si in justitie.

DNA, avertisment pentru Traian Basescu

DNA il avertizeaza pe Traian Basescu ca minte. Fostul sef al statului a declarat ca Directia Nationala Anticoruptie a inceput urmarirea penala in cazul fratelui sau dupa ce Antena 3 a difuzat.

Cum a fost rasplatita Udrea ca a finantat campania lui Traian Basescu

Preferata lui Traian Basescu ar fi fost recompensata cu sefia PDL Bucuresti, pentru banii pompati in partid din spagi. O buna parte din mita a mers in finantarea cheltuielilor PDL-ului in timpul.

Eugen Tomac: PMP este al lui Traian Basescu. Un partid care respecta justitia

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, a declarat, sambata, la conferinta judeteana de alegeri a organizatiei din Maramures, ca fostul sef al statului Traian Basescu este principalul.

Lucian Bolcas: Traian Basescu nu a fost audiat in dosarul de amenintare si santaj

Traian Basescu nu mai este presedinte, deci nu mai are nici imunitate. Asta inseamna ca are multe explicatii de dat in fata procurorilor, dar in justitia romana lucrurile se misca greu. Avocatul Lucian.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )