Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cat de pregatita este NATO pentru a face fata unui nou val al pandemiei

Antena3 Antena3,
Cat de pregatita este NATO pentru a face fata unui nou val al pandemiei

NATO e pregatita sa faca fata unui nou val al pandemiei de coronavirus. Mircea Geoana, Secretarul General Adjunct al NATO, prezent in emisiunea Punctul de intalnire, a dat asigurari ca toate tarile aliate se pot baza pe ajutorul organizatiei in astfel de conditii de criza. continuă pe Antena3

Este oficial. A fost anuntata cea mai proasta veste despre vaccinul anti-COVID-19: Ne aflam in fata unui virus instabil genetic

Virgil Paunescu, cercetator si imunolog la institutul OncoGen, din Timisoara, a explicat pe intelesul tuturor faptul ca noul coronavirus a suferit diferite mutatii, ajungand la o tulpina mult mai agresiva decat cea initiala, pentru care se dezvolta vaccinurile. Vaccinurile anti-COVID-19 nu vor mai fi eficiente Veste extrem de trista pentru cetateni. Potrivit studiilor efectuate, apar .

Bataie cu bate si cutite in plina strada, in fata unui club din Iasi (VIDEO)

Bataie pe viata si pe moarte in fata unui club din Iasi, in noaptea dinspre sambata spre duminica. Conflictul a izbucnit intre doi tineri din bande rivale, iar de aici pana la incidentul violent nu a .

Cati bani pierde Traian Basescu daca va fi primarul Bucurestiului. Suma este colosala pentru 4 ani

Traian Basescu va pierde bani multi in cazul in care va fi ales primar al Bucurestiului la alegerile locale 2020, care vor avea loc pe data de 27 septembrie. Daca va obtine cele mai multe voturi, Traian Basescu va trebui sa renune la mandatul de euoparlamentar, functie care ii aduce mult mai multi bani ca .

Hidratarea este esentiala pentru sanatate! Cata apa trebuie sa bem zilnic pentru un organism sanatos

Deshidratarea poate provoca oboseala si o multime de probleme de sanatate. Asta stim cu totii. Prin urmare, incercam sa consumam zilnic necesarul de lichide recomandat. Dar, intrebarea este: stim care sunt lichidele pentru care trebuie sa optam? Aflam raspunsul de la Lygia Alexandrescu, specialist in nutritie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )