Libnet.ro
UNICEF

11:00

Catalin Ivan, despre modificarile Codului Penal: Cred ca s-a gresit

Antena3 Antena3,
Catalin Ivan, despre modificarile Codului Penal: Cred ca s-a gresit

Europarlamentarul PSD, Catalin Ivan, a comentat luni, in cadrul emisiunii 100 de minute votul din Parlament, privind modificarile Codului Penal. Cred ca s-a gresit. Trebuiau mai multe discutii, trebuia o. continuă pe Antena3

Oana Schmidt Haineala, despre modificarile Codului Penal: CSM nu a fost consultat, am aflat informal marti la pranz

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Oana Schmidt Haineala, a declarat la Digi24 ca modificarile Codului Penal ar goli de continut un numar mare de infractiuni, in special a celor care circumscriu sfera marii coruptii.

Basescu, despre modificarile Codului Penal: S-au inteles ca in timp ce Ponta era la Johannesburg aceste legi sa treaca

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca aranjamentul intre Victor Ponta si Crin Antonescu pe legea amnistiei si gratierii si pe Codul Penal s-a facut luni, iar interventia puterilor externe i-a .

Miting de protest al Miscarii Populare fata de modificarile Codului Penal, in Piata Victoriei din Capitala

Miscarea Populara a anuntat ca sambata, intre orele 12:00 si 14:00 va avea loc, in Piata Victoriei din Capitala, un miting de protest fata de modificarile aduse Codului Penal, relateaza Evenimentul.

Victor Ponta, despre modificarea Codului Penal: Nu este adevarat ca se creeaza o superimunitate

Victor Ponta a vorbit, in cadrul unui interviu acordat emisiunii Sinteza Zilei, despre proiectul de modificare a Codului Penal. Premierul Romaniei a precizat ca nu este adevarat ca se creeaza o superimunitate a.

Federatia Internationala a Jurnalistilor, despre amendarea Codului Penal: Este o incalcare evidenta a legilor si a tratatelor internationale

Federatia Internationala a Jurnalistilor a transmis, vineri, un comunicat de presa in care isi exprima ingrijorarea cu privire la amendamentele aduse Codului Penal, recent adoptate de Parlament, si solicita autoritatilor romane sa faca tot ce este posibil pentru a impiedica intrarea in vigoare a legii.

Nicolicea: Acuzatiile despre modificarea Codului Penal, false.

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a respins, duminica, acuzatiile aduse recent privind modificarile la Codul Penal adoptate de catre Camera Deputatilor, precizand ca toate afirmatiile sunt false, ca ANI si DNA se pot ocupa de parlamentari si ca alesii nu beneficiaza de superimunitate. El a sustinut, duminica, o conferinta de presa la Parlament, spunand ca doreste sa raspunda unor acuzatii false aduse in ultimele zile privind modificarile adoptate la Codul Penal. Potrivit lui Nicolicea, in .

UPDATE. Nicolicea: Modificarile Codului Penal nu mai pot intra in vigoare.

Eugen Nicolicea a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca modificarile la Codul Penal, adoptate de Camera Deputatilor, nu mai pot intra in vigoare, avand in vedere atacul la Curtea Constitutionala, chiar daca acestea sunt adevarate si vor fi confirmate de Curte, potrivit Mediafax. Cu privire la urmarile intarzierilor acestea, in afara de castigul politic pe care l-au avut unii pe seama tarii, soarta acestor legi este clara, e pecetluita. Deci trimiterea la Curtea .

Eugen Nicolicea: Acuzatiile privind modificarile Codului Penal sunt FALSE

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a respins, duminica, acuzatiile aduse recent privind modificarile la Codul Penal adoptate de catre Camera Deputatilor, precizand ca toate afirmatiile sunt false, ca ANI si DNA se .

Politic Show: Klaus Iohannis, despre modificarea Codului Penal: S-a lucrat pompieristic; Gheorghe Falca: PDL trebuie sa-i schimbe pe liderii de grup; Zgonea, atac la Antonescu pe Codul Penal: A semnat, ca presedinte al Senatului, cele doua legi

Artizanii superimunitatii, chemati la raport de ambasadori. Un adevarat pelerinaj al ambasadorilor occidentali a avut loc, ieri, la Comisia juridica a Camerei. Inca 100 milioane lei pentru primari de la guvern. Bugetul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice a fost sulimentat cu 100 milioane.

Academicianul Dinu C. Giurescu, despre modificarea Codului Penal: Reactia ambasadelor a fost stranie

Academicianul Dinu C. Giurescu a fost invitatul lui Radu Tudor, in emisiunea Punctul de intalnire, de duminica seara, la Antena 3. in contextul protestelor care au loc chiar la ora emisiunii, academicianul a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )