Libnet.ro
UNICEF

06:15

Oana Schmidt Haineala, despre modificarile Codului Penal: CSM nu a fost consultat, am aflat informal marti la pranz

Hotnews Hotnews,
 Oana Schmidt Haineala, despre modificarile Codului Penal: CSM nu a fost consultat, am aflat informal marti la pranz

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Oana Schmidt Haineala, a declarat la Digi24 ca modificarile Codului Penal ar goli de continut un numar mare de infractiuni, in special a celor care circumscriu sfera marii coruptii. continuă pe Hotnews

Crin Antonescu, noi declaratii de presa despre modificarile Codului Penal

Presedintele PNL, Crin Antonescu, si-a anuntat prezenta la postul de televiziuneRealitatea TV, unde este asteptat sa discute despre noile modificari aduseCodului Penal. Recent, liderul PNL a cerut ca partidul pe care il va conduce vavota impotriva legii daca aceasta va fi intoarsa in Parlament de catre TraianBasescu.

Basescu, despre modificarile Codului Penal: S-au inteles ca in timp ce Ponta era la Johannesburg aceste legi sa treaca

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca aranjamentul intre Victor Ponta si Crin Antonescu pe legea amnistiei si gratierii si pe Codul Penal s-a facut luni, iar interventia puterilor externe i-a .

Presedintele CSM: Modificarile Codului Penal ii avantajeaza pe politicienii penali.

Reglementarile actuale ii includ in categoria functionarilor publici si pe ministri. Odata cu aceste modificari se distrug elementele constitutive ale infractiunii. Practic se distruge subiectul activ, a declarat presedintele Consiliului Superior al Magistraturii CSM), Oana Schmidt Haineala, informeaza Mediafax. Intrebata daca modificarile aduse Codului Penal ii vizeaza si pe parlamentarii suspectati ca ar fi comis fapte penale in perioada in care au fost ministri, cum este cazul lui Tudor .

Nicolicea, despre modificarea Codului Penal: Diplomatii europeni nu au motve de ingrijorare.

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a declarat, joi, ca el si presedintele Comisiei juridice s-au intalnit cu diplomatii europeni pentru a informa corect despre modificarea Codului Penal, transmite Mediafax. Respectivii nu au avut un motiv de ingrijorare si nu au spus de o ingrijorare, ci s-au interesat pentru ca, cum stiti, in februarie intra in vigoare un nou Cod si erau interesati daca acesta se implementeaza corect si daca masurile acestea afecteaza intr-un fel sau altul, intr-un fel negativ, .

Ministrul Justitiei anunta discutii pe modificarile Codului Penal.

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a anuntat joi ca se va intalni, vineri, cu deputatii din Comisia Juridica a Camerei Deputatilor, cu Reprezentanti ai Consiliului Superior al Magistraturii si cu cei ai Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru a discuta despre modificarile aduse Codului Penal. Potrivit lui Robert Cazanciuc, o intrevedere in care expertii din minister sa discute cu membrii Comisiei juridice despre ratiunea normativa a unor dispozitii actuale si .

Iohannis, despre modificarea Codului Penal: S-a lucrat pompieristic.

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, ca parlamentarii au procedat pompieristic la modificarea Codului Penal, transmite Mediafax. Klaus Iohannis a fost intrebat, joi, intr-o conferinta de presa, ce parere are despre modificarile aduse Codului Penal, el apreciind ca trebuie facuta o distinctie clara intre fondul problemei si comunicarea publica. Am putut observa cu totii ca s-a creat o asa mare agitatie in sectorul public si cred ca trebuie sa vedem aici fondul .

Traian Basescu, invitat la Adevarul Live, despre modificarea Codului penal: E o invitatie la furt fara sa ai teama de consecintele legii. / Suntem in fata unor lideri slabi, mult prea dependenti de baronimea locala. Au sacrificat Romania

Este exclus ca atunci cand vorbesti de modificarea Codului penal si cand vorbesti de o lege a amnistiei si gratierii, este exclus ca liderii celor doua partide de la putere sa nu stie. De altfel Antonescu a anuntat public ca sustine modificarile la Codul penal. E o invitatie la furt fara sa ai teama de consecintele legii, a declarat joi dimineata presedintele Traian Basescu, invitat la emisiunea Adevarul Live. Traian Basescu a mai spus ca Acciza pe combustibil si ceea ce eu am sesizat ca nu era necesar si concentrarea banilor la ministerul lui Dragnea e insotita de aceasta modificare care ii scoate pe alesii locali, ei nu mai pot fi acuzati de conflict de interese. Acum primarul poate da contractul de milioane firmei sotiei, firmei copilului.

Crin Antonescu: Am vorbit cu juristi si am inteles ca exista anumite subtilitati ale prevederilor Codului Penal. Cerem o reexaminare

Presedintele PNL, Crin Antonescu,a declarat joi seara, la Realitatea TV, ca a discutat cu mai multi juristi despre noile modificari ale Codului Penal, iar acestia l-au facut sa inteleaga anumite subtilitati care ar putea fi folosite altfel de catre parlamentari. Liderul PNL a precizat ca va cere o reexaminare a legii.

Inalta Curte ataca modificarile Codului Penal la Curtea Constitutionala. CCR judeca sesizarea pe 15 ianuarie

Inalta Curte ataca la Curtea Constitutionala modificarile operate de Parlament la Codul Penal, modificari care le confera demnitarilor o super-imunitate. Inalta Curte de Casatie si Justitie a luat aceasta decizie in urma unei sednte desfasurate joi si a facut-o publica printr-un comunicat de presa. Reamintim ca si PDL a sesizat joi Curtea Constitutionala legat de aceste modificari. Curtea Constitutionala a anuntat ca va judeca in 15 ianuarie sesizarea Inaltei Curti. UPDATE: Curtea Constitutionala a anuntat ca va judeca pe 15 ianuarie sesizarea Inaltei Curti cu privire la modificarile aduse Codului penal.

Miting de protest al Miscarii Populare fata de modificarile Codului Penal, in Piata Victoriei din Capitala

Miscarea Populara a anuntat ca sambata, intre orele 12:00 si 14:00 va avea loc, in Piata Victoriei din Capitala, un miting de protest fata de modificarile aduse Codului Penal, relateaza Evenimentul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )