Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, despre modificarea Codului Penal: Nu este adevarat ca se creeaza o superimunitate

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, despre modificarea Codului Penal: Nu este adevarat ca se creeaza o superimunitate

Victor Ponta a vorbit, in cadrul unui interviu acordat emisiunii Sinteza Zilei, despre proiectul de modificare a Codului Penal. Premierul Romaniei a precizat ca nu este adevarat ca se creeaza o superimunitate a. continuă pe Antena3

Ministrul Justitiei, Valeriu Zgonea si Eugen Nicolicea, chemati la Palatul Victoria pentru discutii cu Victor Ponta privind modificarea Codului Penal si legea amnistiei

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, si deputatul PSD Eugen Nicolicea au venit la Palatul Victoria, pentru a discuta cu liderul PSD, premierul Victor Ponta despre proiectul de modificare a Codului Penal CP) si cel privind amnistia.

Politic Show: Klaus Iohannis, despre modificarea Codului Penal: S-a lucrat pompieristic; Gheorghe Falca: PDL trebuie sa-i schimbe pe liderii de grup; Zgonea, atac la Antonescu pe Codul Penal: A semnat, ca presedinte al Senatului, cele doua legi

Artizanii superimunitatii, chemati la raport de ambasadori. Un adevarat pelerinaj al ambasadorilor occidentali a avut loc, ieri, la Comisia juridica a Camerei. Inca 100 milioane lei pentru primari de la guvern. Bugetul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice a fost sulimentat cu 100 milioane.

Nicolicea: Acuzatiile despre modificarea Codului Penal, false.

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a respins, duminica, acuzatiile aduse recent privind modificarile la Codul Penal adoptate de catre Camera Deputatilor, precizand ca toate afirmatiile sunt false, ca ANI si DNA se pot ocupa de parlamentari si ca alesii nu beneficiaza de superimunitate. El a sustinut, duminica, o conferinta de presa la Parlament, spunand ca doreste sa raspunda unor acuzatii false aduse in ultimele zile privind modificarile adoptate la Codul Penal. Potrivit lui Nicolicea, in .

Academicianul Dinu C. Giurescu, despre modificarea Codului Penal: Reactia ambasadelor a fost stranie

Academicianul Dinu C. Giurescu a fost invitatul lui Radu Tudor, in emisiunea Punctul de intalnire, de duminica seara, la Antena 3. in contextul protestelor care au loc chiar la ora emisiunii, academicianul a.

Federatia Internationala a Jurnalistilor, despre amendarea Codului Penal: Este o incalcare evidenta a legilor si a tratatelor internationale

Federatia Internationala a Jurnalistilor a transmis, vineri, un comunicat de presa in care isi exprima ingrijorarea cu privire la amendamentele aduse Codului Penal, recent adoptate de Parlament, si solicita autoritatilor romane sa faca tot ce este posibil pentru a impiedica intrarea in vigoare a legii.

Basescu, despre modificarile Codului Penal: S-au inteles ca in timp ce Ponta era la Johannesburg aceste legi sa treaca

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca aranjamentul intre Victor Ponta si Crin Antonescu pe legea amnistiei si gratierii si pe Codul Penal s-a facut luni, iar interventia puterilor externe i-a .

Deputati din Comisia Juridica, la Amabasada SUA, pentru explicatii privind modificarea Codului Penal. Crin Antonescu: PNL nu participa la aceste discutii, desi a incercat sa contacteze conducerea Comisiei

Deputati din Comisia Juridica s-au deplasat vineri la Ambasada Statelor Unite, pentru discutii privind modificarile aduse Codului Penal si care acorda o super-imunitate demnitarilor, dar presedintele PNL, Crin Antonescu, acuza faptul ca reprezentantii liberalilor in aceasta comisie nu au fost inclusi pe lista participantilor, desi au incercat sa participe.

Catalin Ivan, despre modificarile Codului Penal: Cred ca s-a gresit

Europarlamentarul PSD, Catalin Ivan, a comentat luni, in cadrul emisiunii 100 de minute votul din Parlament, privind modificarile Codului Penal. Cred ca s-a gresit. Trebuiau mai multe discutii, trebuia o.

Oana Schmidt Haineala, despre modificarile Codului Penal: CSM nu a fost consultat, am aflat informal marti la pranz

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Oana Schmidt Haineala, a declarat la Digi24 ca modificarile Codului Penal ar goli de continut un numar mare de infractiuni, in special a celor care circumscriu sfera marii coruptii.

Lucian Bolcas discuta cu premierul Victor Ponta despre nominalizarea la CCR

Lucian Bolcas, propus de PSD si acceptat de PNL pentru functia de judecator la Curtea Constitutionala CCR), a venit la sediul Guvernului, pentru o discutie cu premierul Victor Ponta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )