Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cate job-uri are Liviu Varciu si cati bani castiga lunar. Vedeta Antena 1 a incheiat numeroase contracte

Playtech Playtech,
Cate job-uri are Liviu Varciu si cati bani castiga lunar. Vedeta Antena 1 a incheiat numeroase contracte

Liviu Varciu munceste din greu pentru fetele sale, astfel ca si-a luat mai multe servicii pentru a le putea face poftele. De asemenea, si-a deschis si o afacere, pe langa diversele aparitii si evenimente mondene din care castiga ceva, pe langa avantajele imaginii. Liviu Varciu, 9 servicii si o afacere! Liviu Varciu are nu mai . continuă pe Playtech

Cati bani primesc actorii din Las Fierbinti. Cei de la PRO TV cheltuie sume uriase pentru un episod cu Bobonete si Giani

Multi se intreaba care sunt salariile actorilor lor preferati din Las Fierbinti. Fanii au presupus bine, preferatii lor sunt si cei mai bine platiti. Cat castiga Bobonete si Giani in comedia iubita de romani care ilustreaza unu la unu viata la tara. Ce salarii au Bobonete si Giani in Las Fierbinti? Salariile actorilor cu roluri .

Cati bani cere Brigitte Sfat pe vila cu piscina din Timisoara. Este subevaluata!

Brigitte Sfat isi vinde vila cu piscina din Timisoara, orasul sau natal. Anuntul vedetei poate fi regasit si pe un site de imobiliare, unde bruneta mentioneaza ca pretul este si negociabil. Cati bani cere pe proprietatea cu doua corpuri de cladire? Cati bani cere Brigitte Sfat pe vila cu piscina din Timisoara La aproape o .

Lisa Marie Presley dezvaluie fata mai putin stiuta a lui Michael Jackson. Cati bani ia pentru aceste marturisiri

Lisa Marie Presley, fosta sotie a lui Michael Jackson, planuieste sa faca cunoscute detalii nestiute despre regretatul artist. Aceasta va face o serie de dezvaluire, in cadrul unui volum, in care isi va povesti viata alaturi de legendarul star. Lisa Marie Presley, dezvaluiri despre mariajul cu Michael Jackson Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley, .

Cati bani primestePro TV de la Guvern pentru Profu, un nou serial de comedie

Noul serial de comedie de la Pro TV, Profu, cu Andi Vasluianu si Aida Economu in rolurile principale, va fi realizat cu bani de la Guvern. Este a doua productie a postului care primeste ajutor de la stat, dupa Vlad.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )