Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cateva sfaturi de securitate pentru utilizatorii care joaca Pokemon Go

Hotnews Hotnews,
 Cateva sfaturi de securitate pentru utilizatorii care joaca Pokemon Go

Jocul Pokemon Go, lansat luni si pe piata din Romania, a devenit in scurt timp un succes major in randul a milioane de utilizatori. Dincolo de pericolele fizice cauzate de neatentie pe durata folosirii aplicatiei, specialistii in securitate cibernetica ai Bitdefender avertizeaza asupra amenintarilor informatice la care se expun cei care o descarca. continuă pe Hotnews

Lista cu sfaturi de securitate pentru cei care joaca Pokemon Go

Evitarea descarcarii de aplicatii false care se prezinta drept actualizari ale Pokemon Go, trimise pe adresa personala de e-mail, precum si a procesului de decodare a sistemului de operare a dispozitivului, sunt.

SRI: Recomandari de securitate pentru utilizatorii de retele Wi-Fi

Serviciul Roman de Informatii a postat marti pe Facebook o serie de recomandari destinate persoanelor care se conecteaza la Internet prin retele publice.

Politia Romana, mesaj pe Facebook pentru utilizatorii jocului Pokemon GO

Isteria Pokemon GO a atins si Romania. Politia Romana s-a sesizat si ea si i-a invitat pe toti soferii sa vaneze creaturile virtuale respectand regulile de circulatie.

Prima tara din lume care interzice Pokemon Go. Contravine legilor

Autoritatile indoneziene au fost primele care au interzis jocul de mare succes din toata lumea,Pokemon Go, in parlamentul prezidential, miercuri, 20 iulie, scrie Jurnalul National. Acesta este.

Vesti bune pentru romanii care au credite in euro. Euribor la 3 luni este la un nou minim istoric, aproape de -0,3%

Indicele Euribor la 3 luni, in functie de care se calculeaza si dobanda pentru o parte mare a imprumuturilor acordate in euro in Romania, inclusiv in cadrul programului Prima Casa, a atins un nou minim istoric, de aproape -0,3%, potrivit Bancii.

Vesti proaste pentru romanii care vor sa isi petreaca vacantele in Turcia: Vizele vor ramane in vigoare

Comisarul European Gunther Oettinger a prezis ca Bruxelles-ul nu va respecta intelegerea incheiata cu Turcia pe tema crizei imigrantilor si nu va ridica vizele pentru cetatenii acestei tari.

Ani grei de puscarie pentru profesorul care a abuzat sapte eleve. Cat va sta cadrul didactic dupa gratii

Profesorul violator care a profitat de sapte eleve cu varstele intre 11 si 13 ani si-a aflat sentinta. Acesta a primit o condamnare record in urma faptei sale, mai cu seama, 30 de ani, potrivit .

SRI, avertisment pentru romanii care pleaca in concedii

Serviciul Roman de Informatii SRI) recomanda celor care merg in vacanta sa evite folosirea retelelor Wi-Fi publice. SRI avertizeaza ca exista hackeri care cloneaza locatii de tip free Wi-Fi si.

AVERTISMENT MAE pentru romanii care calatoresc in Grecia: Circulatia trenurilor este intrerupta

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care calatoresc in Republica Elena ca Uniunea Panelena a Personalului de Tractiune si Organizatia Feroviara Elena au anuntat.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )