Libnet.ro
UNICEF

17:15

Vesti bune pentru romanii care au credite in euro. Euribor la 3 luni este la un nou minim istoric, aproape de -0,3%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vesti bune pentru romanii care au credite in euro. Euribor la 3 luni este la un nou minim istoric, aproape de -0,3%

Indicele Euribor la 3 luni, in functie de care se calculeaza si dobanda pentru o parte mare a imprumuturilor acordate in euro in Romania, inclusiv in cadrul programului Prima Casa, a atins un nou minim istoric, de aproape -0,3%, potrivit Bancii. continuă pe Wall-Street Ro

Vesti proaste pentru romanii care vor sa isi petreaca vacantele in Turcia: Vizele vor ramane in vigoare

Comisarul European Gunther Oettinger a prezis ca Bruxelles-ul nu va respecta intelegerea incheiata cu Turcia pe tema crizei imigrantilor si nu va ridica vizele pentru cetatenii acestei tari.

MAE: Vesti bune pentru o parte dintre romanii din Istanbul. 131 de persoane vor ajunge in aceasta seara in Bucuresti

Vesti bune pentru o parte dintre romanii blocati pe aeroportul din Istanbul. Compania TAROM a anuntat ca la ora 16. 25 urma sa plece spre Turcia o cursa regulata, returul spre Bucuresti fiind preconizat.

MAE: Vesti bune pentru o parte dintre romanii din Istanbul. 131 de persoane ajung sambata seara in Bucuresti (VIDEO)

30 Prima aeronava care a adus o parte dintre romanii blocati in Turcia, in timpul tentativei esuate de lovitura de stat a aterizat sambata seara pe aeroportul Henri Coanda din.

Vesti bune pentru soferi. Politele RCA s-ar putea ieftini

Politele RCA s-ar putea ieftini de la 1 august, anunta ASF, potrivit B365. ro. Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) va reduce de luna viitoare anumite comisioane care trebuie platite de firmele de.

SRI, avertisment pentru romanii care pleaca in concedii

Serviciul Roman de Informatii SRI) recomanda celor care merg in vacanta sa evite folosirea retelelor Wi-Fi publice. SRI avertizeaza ca exista hackeri care cloneaza locatii de tip free Wi-Fi si.

AVERTISMENT MAE pentru romanii care calatoresc in Grecia: Circulatia trenurilor este intrerupta

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care calatoresc in Republica Elena ca Uniunea Panelena a Personalului de Tractiune si Organizatia Feroviara Elena au anuntat.

Vesti bune pentru cei care vor sa isi cumpere o locuinta prin programul Prima Casa!

Vesti bune pentru cei care vor sa isi cumpere o locuinta prin programul Prima Casa! Ministerul Finantelor va realoca aproape 30 de milioane de lei pentru bancile care au terminat deja.

Vesti proaste pentru fumatori! BAT a scumpit tigarile

Tigarile produse de catre compania British American Tobacco a scumpit din nou tigarile cu 50 de bani, aceasta scumpire aplicandu-se pebntru toate sortimentele pe care le comercializeaza, arata.

Unii dintre romanii care s-au aflat in Turcia in timpul tentativei de lovitura de stat s-au intors in tara: Nimeni nu spunea absolut nimic. A fost o teroare muta. Era ceva de nedescris, haos total, e greu de imaginat (VIDEO)

134 de cetateni romani care au fost surprinsi in Turcia de tentativa de lovitura de stat si nu au mai putut sa se intoarca din Istanbul au ajuns sambata seara Bucuresti. TAROM a trimis.

Allianz are la dispozitie pana la trei miliarde de euro pentru achizitii in zona euro

Allianz va pune deoparte 2,5 - 3 miliarde de euro pentru achizitii in zona euro si va utiliza fondurile pentru rascumpararea de actiuni, daca nu vor fi gasite firme de preluat, a afirmat Dieter Wemmer, directorul financiar al companiei, intr-un interviu acordat publicatiei germane Boersen-Zeitung, transmite Reuters. Allianz vrea sa-si intareasca prezenta in Spania si Franta, dar in prezent nu exista firme de preluat disponibile, a adaugat Wemmer.

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )