Libnet.ro
UNICEF

18:30

SRI, avertisment pentru romanii care pleaca in concedii

Antena3 Antena3,
SRI, avertisment pentru romanii care pleaca in concedii

Serviciul Roman de Informatii SRI) recomanda celor care merg in vacanta sa evite folosirea retelelor Wi-Fi publice. SRI avertizeaza ca exista hackeri care cloneaza locatii de tip free Wi-Fi si. continuă pe Antena3

AVERTISMENT MAE pentru romanii care calatoresc in Grecia: Circulatia trenurilor este intrerupta

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care calatoresc in Republica Elena ca Uniunea Panelena a Personalului de Tractiune si Organizatia Feroviara Elena au anuntat.

Vesti bune pentru romanii care au credite in euro. Euribor la 3 luni este la un nou minim istoric, aproape de -0,3%

Indicele Euribor la 3 luni, in functie de care se calculeaza si dobanda pentru o parte mare a imprumuturilor acordate in euro in Romania, inclusiv in cadrul programului Prima Casa, a atins un nou minim istoric, de aproape -0,3%, potrivit Bancii.

Vesti proaste pentru romanii care vor sa isi petreaca vacantele in Turcia: Vizele vor ramane in vigoare

Comisarul European Gunther Oettinger a prezis ca Bruxelles-ul nu va respecta intelegerea incheiata cu Turcia pe tema crizei imigrantilor si nu va ridica vizele pentru cetatenii acestei tari.

Ministerul de Externe, avertisment pentru romanii aflati in Turcia

Referitor la evenimentele aflate in curs de desfasurare in Turcia, MAE recomanda turistilor si celorlalti cetateni romani aflati pe teritoriul acestui stat sa nu paraseasca locatiile de.

CE, avertisment pentru englezi: Daca vor acces la piata unica, sa deschida piata muncii pentru statele UE

Vicepresedintele Comisiei Europene Valdis Dombrovskis a avertizat ca Londra ca, in cazul in care doreste un acord pentru acces la piata unica a Uniunii Europene, dupa ce va iesi din blocul comunitar, Marea Britanie va trebui sa ofere statelor membre acces la piata fortei de munca.

Unii dintre romanii care s-au aflat in Turcia in timpul tentativei de lovitura de stat s-au intors in tara: Nimeni nu spunea absolut nimic. A fost o teroare muta. Era ceva de nedescris, haos total, e greu de imaginat (VIDEO)

134 de cetateni romani care au fost surprinsi in Turcia de tentativa de lovitura de stat si nu au mai putut sa se intoarca din Istanbul au ajuns sambata seara Bucuresti. TAROM a trimis.

Ani grei de puscarie pentru profesorul care a abuzat sapte eleve. Cat va sta cadrul didactic dupa gratii

Profesorul violator care a profitat de sapte eleve cu varstele intre 11 si 13 ani si-a aflat sentinta. Acesta a primit o condamnare record in urma faptei sale, mai cu seama, 30 de ani, potrivit .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )