Libnet.ro
UNICEF

09:00

AVERTISMENT MAE pentru romanii care calatoresc in Grecia: Circulatia trenurilor este intrerupta

Antena3 Antena3,
AVERTISMENT MAE pentru romanii care calatoresc in Grecia: Circulatia trenurilor este intrerupta

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care calatoresc in Republica Elena ca Uniunea Panelena a Personalului de Tractiune si Organizatia Feroviara Elena au anuntat. continuă pe Antena3

SRI, avertisment pentru romanii care pleaca in concedii

Serviciul Roman de Informatii SRI) recomanda celor care merg in vacanta sa evite folosirea retelelor Wi-Fi publice. SRI avertizeaza ca exista hackeri care cloneaza locatii de tip free Wi-Fi si.

Vesti bune pentru romanii care au credite in euro. Euribor la 3 luni este la un nou minim istoric, aproape de -0,3%

Indicele Euribor la 3 luni, in functie de care se calculeaza si dobanda pentru o parte mare a imprumuturilor acordate in euro in Romania, inclusiv in cadrul programului Prima Casa, a atins un nou minim istoric, de aproape -0,3%, potrivit Bancii.

Vesti proaste pentru romanii care vor sa isi petreaca vacantele in Turcia: Vizele vor ramane in vigoare

Comisarul European Gunther Oettinger a prezis ca Bruxelles-ul nu va respecta intelegerea incheiata cu Turcia pe tema crizei imigrantilor si nu va ridica vizele pentru cetatenii acestei tari.

Atentionare de calatorie in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a publica o atentionare pentru romanii care urmeaza sa calatoreasca in Grecia. MAE informeaza cetatenii romani care calatoresc in Republica.

Ministerul de Externe, avertisment pentru romanii aflati in Turcia

Referitor la evenimentele aflate in curs de desfasurare in Turcia, MAE recomanda turistilor si celorlalti cetateni romani aflati pe teritoriul acestui stat sa nu paraseasca locatiile de.

Celula de criza in cadrul Ministerului Afacerilor Externe. MAE, recomandari pentru romanii aflati in vacanta in Turcia

In contextul loviturii de stat din Turcia, Ministerul Afacerilor Externe din Romania a transmis o recomandare romanilor aflati in vacanta. MAE recomanda romanilor din Turcia sa nu.

Anuntul MAE pentru toti cei care aveau planificate calatorii in Turcia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a reiterat, sambata seara, recomandarea pentru turistii si ceilalti cetateni romani aflati pe teritoriul Turciei sa evite orice deplasari care nu sunt necesare,.

Unii dintre romanii care s-au aflat in Turcia in timpul tentativei de lovitura de stat s-au intors in tara: Nimeni nu spunea absolut nimic. A fost o teroare muta. Era ceva de nedescris, haos total, e greu de imaginat (VIDEO)

134 de cetateni romani care au fost surprinsi in Turcia de tentativa de lovitura de stat si nu au mai putut sa se intoarca din Istanbul au ajuns sambata seara Bucuresti. TAROM a trimis.

Ani grei de puscarie pentru profesorul care a abuzat sapte eleve. Cat va sta cadrul didactic dupa gratii

Profesorul violator care a profitat de sapte eleve cu varstele intre 11 si 13 ani si-a aflat sentinta. Acesta a primit o condamnare record in urma faptei sale, mai cu seama, 30 de ani, potrivit .

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )