Libnet.ro
UNICEF

17:15

De cati bani are nevoie o familie din Romania pentru un trai decent

Adevărul Adevărul,
De cati bani are nevoie o familie din Romania pentru un trai decent

Cresterea constanta a preturilor produselor de consum, data pe de o parte de cresterea costurilor cu salariile cresterea costurilor cu forta de munca), iar pe de alta de tarifele la utilitati, in special cele privind energia, duc implicit si la majorarea cheltuielilor zilnice. continuă pe Adevărul

De cati bani are nevoie o familie din Romania pentru un trai decent

De cati bani are nevoie o familie din Romania pentru un trai decent.

De cti bani are nevoie o familie din Romnia pentru un trai decent (studiu)

O familie cu doi copii din Romania, care locuieste la oras, ar trebui sa cheltuiasca lunar sase salarii mimime nete, pentru a avea un trai decent. Syndex, Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii impreuna cu Fundatia Friedrich Ebert Stifung au derulat o cercetare la nivel national pentru fundamentarea unui cos minim de consum pentru un trai decent in Romania.

Viata in Romania, tot mai scumpa! De cati bani are nevoie o familie pentru un trai decent

Valoarea cosului de consum pentru un trai decent in Romania este de 6. 762 lei pe luna pentru o familie de doi adulti si doi copii, in mediul urban, luand in calcul ca unul dintre copii are 12-14 ani, iar.

De cti bani are nevoie o familie pentru un trai decent (studiu)

Syndex, Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii impreuna cu Fundatia Friedrich Ebert Stifung au derulat o cercetare la nivel national pentru fundamentarea unui cos minim de consum pentru un trai decent in Romania.

Ciolos: Avem nevoie de oameni noi in politica din Romania

Fostul premier Dacian Ciolos, presedinte fondator al Miscarii Romania impreuna, a afirmat astazi ca este nevoie de oameni noi in politica din Romania si in cea europeana, precizand ca in Parlamentul European trebuie sa fie trimisi politicieni romani maturi, cu experienta.

Valoarea pietei postale din Romania ajunge la 2,8 miliarde

Valoarea totala a pietei serviciilor postale din Romania s-a ridicat, in 2017, la 2,8 miliarde de lei, in crestere cu 8% fata de anul anterior, releva datele Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM), publicate astazi.

Alerta cu BOMBA intr-un tren din ROMANIA! Autoritatile intervin in forta! DETALII DE ULTIMA ORA

Panica pentru pasagerii unui tren din Romania! Un apel la 112 a anutat ca in trenul ce leaga Iasi de Timisoara s-ar afla un dispozitiv explozibil. Trenul a fost oprit in localitatea Vama iar autoritatile.

Doua companii aeriene din Romania au comandat avioane din modelul prabusit in Indonezia

Doua mari companii aeriene din Romania, respectiv TAROM si Blue Air, au comandat avioane din modelul prabusit in Indonezia, Boeing 737 MAX 8. Astfel, compania TAROM a semnat in iulie 2018 o comanda pentru.

Sunt ingrijorat de modificarile aduse legilor justitiei din Romania

Alexander Stubb, candidat in cursa interna din Partidul Popularilor Europeni pentru functia de presedinte al Comisiei Europene, s-a aratat astazi destul de ingrijorat cu privire la incercarile de modificare a legislatiei Justitiei din Romania.

Autonomia maghiarilor din Romania, in pasi marunti: Planul concret urmarit de Budapesta

Autoritatile de la Budapesta continua sa incurajeaza formatiunile maghiarilor din Romania sa militeze pentru autonomia maghiarilor din Transilvania. Mai multe, Budapesta aloca si fonduri speciale destinate.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )