Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cati bani castiga Gabriela Firea la Primaria Capitalei. Suma uriasa pe care o ia in fiecare luna

Playtech Playtech,
Cati bani castiga Gabriela Firea la Primaria Capitalei. Suma uriasa pe care o ia in fiecare luna

Ajunsa in fotoliul de primar al municipiului Bucuresti in vara lui 2016, Gabriela Firea are un salariu la care alti romani doar viseaza. in plus, remuneratia ei a tot crescut in ultimii ani. Spre exemplu, in anul 2018, coalitia PSD-ALDE a decis ca primarii iti pot mari singuri salariile si le pot stabili si pe . continuă pe Playtech

Cati bani castiga, de fapt, Pepe intr-un an. Veniturile cantaretului au crescut

S-a aflat cati bani castiga, de fapt, Pepe intr-un an! Este faimos, are o familie frumoasa, pe care o trateaza regeste, deoarece are castiguri semnificative din concertele pe care le are, dar si din afacerile pe care le deruleaza. Cantaretul Pepe a avut un an financiar extrem de bogat Anul trecut a fost unul fabulos .

Tichete de 1.000 de euro de la Primaria Capitalei. Gabriela Firea a facut anuntul acum

In aceasta dimineata Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a avut un anunt important pentru bucuresteni, ce va fi supus votului in cadrul sedintei Consiliului General al Municipiului un proiect de stimulare a cetatenilor capitalei. Fara numar, 1. 000 de euro pe cap de locuitor, in Capitala Pe principiul deja cunoscut al Primarului Capitalei, cel al .

Gabriela Firea da Patriarhiei Romane un teren, gratuit. Ce se va construi pe el

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, ofera gratuit un teren Bisericii Romane, intr-o zona selecta a Bucurestiului. Terenul este oferit gratuit pentru o perioada de 49 de ani, insa Primaria Capitalei are mai multe conditii. Gabriela Firea ofera un teren gratuit Bisericii Romane pe malul lacului Baneasa Gabriela Firea vrea sa ofere Patriarhiei Romane un .

Basescu a gasit solutia pentru ca Primaria Capitalei sa scape de datoria catre Costica Constanda. Firea: Nu-i ajunge ca l-a improprietarit din pixul lui pe Costanda

Fostul primar general Traian Basescu afirma ca toate institutiile statului roman trebuie sa invete sa respecte proprietatea, iar responsabilitatea unui sef de institutie este de a lua din timp masurile necesare sa nu ajunga in situatia de a i se bloca conturile, cum a ajuns Primaria Capitalei. Doamna Gabriela Firea este ingerul neprihanit care nu are nicio responsabilitate. Basescu sustine ca situatia poate fi deblocata in cateva ore.

GABRIELA FIREA: Duminica depunem candidaturile, apoi mergem la sediul PSD

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca duminica vor fi depuse candidaturile social-democratilor pentru Primaria Bucuresti, primariile de sector si Consiliul General, apoi la sediul PSD vor fi facute declaratii, iar acolo va fi prezent si fostul premier Sorin Grindeanu.

Se dau bani! 1.000 de euro pentru donatorii de plasma- Anuntul facut acum de Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea va propune CGMB un proiect care sa ii stimuleze pe cei care au suferit de Covid-19 sa doneze plasma. Astfel acestia ar urma sa primeasca tichete in valoare de 1000 de euro. Tocmai pentru ca cei aproape 30 000 de pacienti trecuti prin infectia Sars-Cov2 ar putea sa-i salveze pe cei care au forme mai dificile.

Ion Cristoiu: De ce au esuat negocierile pentru alianta care s-o sprijine pe Gabriela Firea

Jurnalistul Ion Cristoiu a explicat, intr-un editorial pe blogul sau, motivul pentru care au esuat negocierile pentru formarea unei aliante in Bucuresti pentru sprijinirea Gabrielei Firea la Primaria Capitalei.

TRAIAN BASESCU: Gabriela Firea este ingerul neprihanit care nu are nicio responsabilitate

Fostul primar general Traian Basescu afirma ca toate institutiile statului roman trebuie sa invete sa respecte proprietatea, iar responsabilitatea unui sef de institutie este de a lua din timp masurile necesare sa nu ajunga in situatia de a i se bloca conturile, cum a ajuns Primaria Capitalei.

Gabriela Firea a anuntat candidatii PSD pentru cele sase sectoare ale Capitalei

Gabriela Firea, sefa filialei PSD Bucuresti si candidata pentru un nou mandat de primar general, a a.

Cati bani pierde Traian Basescu daca va fi primarul Bucurestiului. Suma este colosala pentru 4 ani

Traian Basescu va pierde bani multi in cazul in care va fi ales primar al Bucurestiului la alegerile locale 2020, care vor avea loc pe data de 27 septembrie. Daca va obtine cele mai multe voturi, Traian Basescu va trebui sa renune la mandatul de euoparlamentar, functie care ii aduce mult mai multi bani ca .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )