Libnet.ro
UNICEF

13:31

Cati bani va incasa Steaua pentru participarea in Champions League

Hotnews Hotnews,
 Cati bani va incasa Steaua pentru participarea in Champions League

UEFA a anuntat ca toate cele 32 de echipe participante in faza grupelor din Champions League vor primi cate 8,6 milioane de euro. Castigatoarea competitiei ar putea incasa in total 37,4 milioane de euro, fara a include aici banii proveniti din drepturile TV. continuă pe Hotnews

Cati bani ar putea incasa Steaua pentru participarea in Champions League

UEFA a anuntat ca toate cele 32 de echipe participante in faza grupelor din Champions League vor primi cate 8,6 milioane de euro. Castigatoarea competitiei ar putea incasa in total 37,4 milioane de euro, fara a include aici banii proveniti din drepturile TV.

Trofeul UEFA Champions League ajunge la Bucuresti

Daca sperantele ca o echipa romaneasca sa mai cucereasca UEFA Champions League tin de domeniul irealului, cel mai ravnit trofeu din fotbalul european vine la Bucuresti pentru a fi admirat.

HCM Baia Mare s-a calificat in grupele Champions League

Echipa HCM Baia Mare a obtinut, duminica seara, calificarea in grupele EHF Champions League la handbal feminin.

HCM Baia Mare joaca astazi pentru grupele Champions League

Hanbdbalistele de la HCM Baia Mare se vor intalni astazi, in finala turneului de calificare in grupele Ligii Campionilor, cu formatia daneza Team Tvis Holstebro. Partida va avea loc de la ora 18. 00, in Sala Polivalenta Lascar Pana din Baia Mare.

S-a decis cine va arbitra meciul Schalke - Steaua: un turc care a purtat noroc ros-albastrilor in cupele europene

Steaua joaca miercuri primul meci in grupele Champions League, dupa o pauza de cinci ani. Primul meci din Grupa E al ros-albastrilor va fi arbitrat deCuneyt cak305;r, care nu e la prima intalnire cu echipa din Ghencea.

S-a decis cine va arbitra meciul Schalke - Steaua: va fluiera un turc care a purtat noroc ros-albastrilor in cupele europene

Steaua joaca miercuri primul meci in grupele Champions League, dupa o pauza de cinci ani. Primul meci din Grupa E al ros-albastrilor va fi arbitrat deCuneyt cak305;r, care nu e la prima intalnire cu echipa din Ghencea.

Reghecampf isi propune sa castige grupa din Champions League

Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, are ambitii mari pentru toamna europeana care va incepe, miercuri, la Gelsenkirchen.

Turcul Cuneyt Cakir va arbitra partida Schalke - Steaua din Champions League

Arbitrul tur Cuneyt Cakir va conduce partida dintre Schalke si Steaua, din Grupa E a Ligii Campionilor la fotbal, informeaza site-ul oficial al campioanei Romaniei. Meciul se va desfasura miercuri, 16 septembrie, de la ora 21:45.

Radut ramane la Steaua

Mijlocasul Mihai Radut nu a fost inclus de Laurentiu Reghecampf pe lista pentru grupele Champions League si jucatorul, nemultumit de acest lucru, a cautat sa plece din Ghencea.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )