Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cati bani vor primi in plus medicii care fac garzi

Adevărul Adevărul,
Cati bani vor primi in plus medicii care fac garzi

Medicii au reusit sa-i convinga pe guvernanti ca trebuie sa fie platiti la nivelul anului 2016 daca li se cere sa faca garzi suplimentare. Dupa zile intregi de negocieri si amenintari ale doctorilor din spitale ca vor lasa unitatile sanitare fara linii de garda, ministrii Sanatatii si ai Muncii au fost de acord sa le ofere cadrelor medicale care fac garzi mai multi bani de la 1 octombrie. continuă pe Adevărul

Cati bani primesc sportivii nostri pentru o medalie la Rio de Janeiro. Primele vin la pachet cu o masina

Olimpiada de la Rio de Janeiro, care se desfasoura intre 5 si 21 august, nu anunta un festival de medalii pentru Romania, sportul nostru trecand prin moment dificile.

Este oficial: elevii din clasele a XI-a si a XII-a vor primi manuale gratuite. Ministrul Educatiei: S-au incheiat negocierile cu editurile

Ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, a declarat ca toti elevii vor avea manuale scolare in luna septembrie, precizand ca si cei de clasa a XI-a si a XII-a vor avea manuale gratuite. Am incheiat discutia cu editurile si suntem ferm convinsi ca in septembrie vom avea manuale pentru toti elevii, spune ministrul.

Agricultorii vor primi 24 milioane de lei pentru a-si cumpara berbeci de reproductie

Producatorii agricoli ar putea primi 24 milioane de lei de la bugetul de stat, ca ajutor de minimis, pentru a-si putea cumpara berbeci si tapi de reproductie din rase specializate, potrivit unui proiect de Hotarare de Guvern publicat de Minsterul Agriculturii, dupa ce crescatorii de ovine au cerut sprijinul ministerului.

Agricultorii vor primi 24 milioane de lei pentru a-si cumpara berbeci de reproductie

Producatorii agricoli ar putea primi 24 milioane de lei de la bugetul de stat, ca ajutor de minimis, pentru a-si putea cumpara berbeci si tapi de reproductie din rase specializate, potrivit unui proiect de Hotarare de Guvern publicat de Minsterul.

Statul acorda finantari nerambursabile pentru firmele care fac angajari. Cererile se depun intre 8 si 22 august

Ministerul Finantelor Publice anunta deschiderea unei noi sesiuni de inregistrare a cererilor de acord pentru finantare in baza H. nr. 332/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru sprijinirea investitiilor care promoveaza dezvoltarea regionala prin crearea de locuri de munca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )