Libnet.ro
UNICEF

06:30

Caz halucinant in Vrancea. Un sofer a fost amendat pentru ca a murdarit carosabilul cu noroiul de pe strada

Auto Ro Auto Ro,
Caz halucinant in Vrancea. Un sofer a fost amendat pentru ca a murdarit carosabilul cu noroiul de pe strada

Un sofer din judetul Vrancea a fost amendat pentru ca murdarit carosabilul cu noroiul de pe strada. Amenda a fost deja contestata in instanta. continuă pe Auto Ro

Ce spune DIICOT despre cazul Tandarei, in care o intreaga retea de trafic de copii a fost achitata pentru ca faptele s-au prescris

DIICOT spune ca procurorul de caz a fost obligat de modificarile aduse Codului penal si de deciziile Curtii Constitutionale sa ceara schimbarea incadrarii in fapte mai usoare, care erau prescrise, pentru inculpatii din dosarul Tandarei. in acest dosar au fost judecate 25 de persoane, iar cazul s-a incheiat dupa aproape 9 ani, deoarece s-au prescris faptele. Peste o mie de copii au fost identificati ca fiind exploatati de membrii acestei grupari, fiind trimisi la cersit in Anglia.

Cel mai mare terminal de containere din Polonia a fost cumparat pentru 1,3 miliarde dolari

Un consortiu de investitori care include si Fondul Suveran de Investitii din Polonia PFR) a ajuns la un acord pentru preluarea celui mai mare terminal de containere din portul Gdansk de la un fond gestionat de banca de investitii Macquarie din Australia, intr-o tranzactie ce depaseste cinci miliarde de zloti 1,3 miliarde dolari).

Primarul Pitestiului, Cornel Ionica, a fost demis pentru conflict de interese

Primarul Pitestiului, Cornel Ionica, gasit vinovat pentru conflict de interese prin decizie definitiva a inaltei Curti de Casatie si Justitie la sfarsitul anului trecut, a fost demis, ca urmare a actiunii legale intreprinse de prefect.

Cristina Neagu, reactie dupa ce a fost declarata pentru a patra oara cea mai buna jucatoare a lumii

Cristina Neagu a fost desemnata de Federatia Internationala de Handbal cea mai buna jucatoare a lumii in anul 2018, castigand pentru a patra oara aceasta distinctie. Romanca este prima sportiva.

Succes rasunator pentru Cristina Neagu. A fost aleasa pentru a patra oara cea mai buna handbalista a lumii

Jucatoarea romana Cristina Neagu a fost aleasa pentru a patra oara cea mai buna handbalista a lumii pe anul 2018, a anuntat, luni, Federatia Internationala de Handbal,pe site-ul sau oficial. Neagu.

PREMIERA MONDIALA! Cristina NEAGU a fost declarata, pentru a patra oara, CEA MAI BUNA JUCATOARE A LUMII

Performanta spectaculoasa pentru handbalul romanesc. Cristina Neagu, capitanul Nationalei de Handbal Feminin a Romaniei, a fost desemnata, de catre forul international de profil IHF), cea mai buna jucatoare.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )