Libnet.ro
UNICEF

12:30

Caz socant. O romanca, sechestrata intr-o casa din Austria

Antena3 Antena3,
Caz socant. O romanca, sechestrata intr-o casa din Austria

O romanca a fost sechestrata, violata si batuta intr-o casa din Austria timp de peste o luna, a anuntat politia austriaca. Femeia a reusit sa scape in momentul in care agresorul ei s-a imbatat, dupa. continuă pe Antena3

CAZ SOCANT! O tanara a fost gasita MOARTA dupa ce a nascut in SUBSOLUL blocului

Caz socant in Piatra Neamt! O tanara de 25 de ani a fost gasita moarta impreuna cu bebelusul ei nascut de cateva ore in subsolul unui bloc. Iubitul ei a alertat politia spunand ca a plecat de acasa si .

CAZ SOCANT! O tanara a fost gasita MOARTA la SUBSOLUL blocului impreuna cu pruncul nou nascut

Caz socant in Piatra Neamt! O tanara de 25 de ani a fost gasita moarta impreuna cu bebelusul ei nascut de cateva ore in subsolul unui bloc. Iubitul ei a alertat politia spunand ca a plecat de acasa si .

Calvarul unuei romance tinuta captiva si violata timp de peste o luna in Austria. Un caz ce aminteste de monstrul Fritzl

O romanca a fost tinuta captiva, violata si batuta in mod repetat intr-o casa din Austria timp de peste o luna, insa a reusit sa scape in momentul in care agresorul ei s-a imbatat, a anuntat marti politia.

Austria: O romanca a fost tinuta captiva, violata si batuta violent mai bine de o luna

O romanca a fost tinuta captiva, violata si batuta in mod repetat intr-o casa din Austria timp de peste o luna. Grav ranita, femeia de 40 de ani a reusit sa scape in momentul in care agresorul ei.

O romanca a fost tinuta captiva si violata timp de o luna, in Austria

O romanca a fost tinuta captiva, violata si batuta, in mod repetat, intr-o casa din Austria, timp de peste o luna, insa a reusit sa scape in momentul in care agresorul ei s-a imbatat, a anuntat marti politia, informeaza Mediafax.

Invazie de serpi intr-un judet din Romania. Locuitorii sunt ingroziti si nu stiu la cine sa apeleze

Zeci de serpi au fost gasiti in peretii exteriori ai unei case vechi, din satul Secaseni Caras-Severin), aflata la poalele unui deal, insa, pana in prezent, localnicilor nu le este clar la cine sa.

Jandarmii montani au salvat un tanar care a incercat sa isi ia viata pe munte, intr-o padure din zona Manastirii Caraiman

Jandarmii montani au gasit, sambata, in padurea din apropierea ManastiriiCaraiman, un tanar de 22 de ani care a incercat sa se sinucida. Studentul de 22 de ani a inghitit otrava pentru sobolani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )