Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cazanciuc vrea un miliard de euro pentru construirea unor noi inchisori

România Liberă România Liberă,
Cazanciuc vrea un miliard de euro pentru construirea unor noi inchisori

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, vineri, la Constanta, ca este nevoie de un miliard de euro pentru a construi mai multe penitenciare care sa acopere deficitul de aproximativ 11. 000 de locuri,, transmite Mediafax. continuă pe România Liberă

Cazanciuc: Este nevoie de un miliard de euro pentru a investi in noi penitenciare care sa acopere deficitul de locuri

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat vineri, la Constanta, ca este nevoie de un miliard de euro pentru construirea de noi penitenciare in tara noastra, care sa acopere actualul deficit de circa 11.

Cazanciuc: Este nevoie de un miliard de euro pentru a investi in noi penitenciare

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat vineri, la Constanta, ca este nevoie de un miliard de euro pentru construirea de noi penitenciare in tara noastra, care sa acopere actualul deficit de circa 11.

Finalizarea Statiei de Epurare de la Glina - Un sfert de miliard de euro pentru ca Dunarea sa nu mai fie WC-ul bucurestenilor

Proiectul Finalizarea Statiei de Epurare a apelor uzate Glina, reabilitarea colectoarelor principale de canalizare si a canalului colector de apa uzata Dambovita CASETA) este una dintre cele mai importante lucrari pe fonduri europene, atat prin valoare, cat si prin utilitate. Problema sa este gradul extrem de redus de realizare de pana acum, in conditiitle in care la sfarsitul anului 2015 Comisia Europeana va retrage Romaniei banii europeni nefolositi din exercitiul financiar 2007-2013. In plus, fondurile europene aprobate proiectelor romanesti, inclusiv Statia Glina - CASETA, vor fi retrase in cuantumul necheltuit, ba mai mult, Romania va fi pusa sa plateasca din buzunarul propriu finalizarea lucrarilor, iar, in caz contrar, sa dea inapoi si banii europeni cheltuiti in proiectul nefinalizat. Vezi in material cat s-a cheltuit pana acum in acest proiect. Cea mai recenta actualizare cu informatii: 3 februarie 2015.

CaixaBank ofera peste un miliard de euro pentru 56% din BPI Portugalia

CaixaBank SA, al treilea mare grup bancar spaniol, ofera peste un miliard de euro 1,1 miliarde de dolari) pentru pachetul de 55,9% din actiunile bancii portugheze Banco BPI SA Portugalia, pe care nu il are in proprietate.

Romani arestati la Amsterdam, pentru escrocarea unor turisti

Politia din Amsterdam a arestat vineri dimineata patru romani, suspectati de escrocarea unor turisti, in urma unei plangeri depuse de catre o victima, relateaza Mediafax. Suspectii actionau dupa un scenariu.

Dezvoltatorii care au cumparat terenul Policolor platesc 5 milioane de euro pentru platforma Turbomecanica

Robertino Georgescu si Dan Dragulin, care au cumparat in vara anului trecut terenul de 13,8 hectare al fabricii Policolor din Bulevardul Theodor Pallady din Bucuresti, vor prelua si platforma industriala Turbomecanica, din cartierul Militari, pentru care vor plati 23 milioane lei 5,1 milioane euro).

Laura Codruta Kovesi acuza presiuni politice pentru abandonarea unor cazuri de coruptie

Presiunea politica exercitata asupra procurorilor pentru a abandona cazuri pe care le ancheteaza a crescut in contextul in care sunt vizati oficiali de la varf, insa rezistenta procurorilor a crescut, spune sefa Directiei Nationale Anticoruptie Laura Codruta Kovesi intr-un interviu acordat Reuters si preluat de Mediafax.

Un chinez a platit mita 50.000 de euro pentru a i se prelungi viza de sedere in Romania

Procurorii DNA au dejucat o tranzactie in care un cetatean chinez a platit suma de 49. 900 de euro unui roman pentru ca acestuia sa i se prelungeasca viza de sedere in Romania, scrie Evenimentul Zilei.

Guvernul va aloca peste 30 milioane euro pentru inchiderea minelor necompetivitive de huila

Guvernul va aloca, in acest an, un ajutor de stat in valoare de 143,4 milioane de lei 32,3 milioane de euro) pentu inchiderea minelor de carbune necompetitive din cadrul Societatii Nationale de inchideri Mine Valea Jiului SA Petrosani, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2171 seconds )