Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cazul Skripal. Germania pledeaza pentru reconstruirea increderii cu Rusia

Adevărul Adevărul,
Cazul Skripal. Germania pledeaza pentru reconstruirea increderii cu Rusia

Germania ramane deschisa dialogului si isi doreste reconstruirea increderii cu Rusia in pofida expulzarilor decise in cazul Skripal, a declarat ministrul german de Externe Heiko Maas intr-un interviu oferit duminica publicatiei Bild am Sonntag, transmite AFP online. continuă pe Adevărul

Moscova raspunde in cazul Skripal. Un diplomat roman a fost expulzat din Rusia. Britanicii isi reduc din nou personalul diplomatic din teritoriul rus

Ministerul rus de Externe a inceput sa ia masuri de retorsiune impotriva statelor care au decis expulzari de diplomati rusi in cadrul afacerii Skripal. Un diplomat roman a fost expulzat vineri din Rusia, dupa ce Romania a anuntat luni o astfel de masura.

Cazul Skripal. Cresc tensiunile dintre Marea Britanie si Rusia: Londra trebuie sa-si reduca personalul din Moscova

Moscova a transmis Marii Britanii ca trebuie sa reduca putin peste 50 de posturi de diplomati si personal tehnic din reprezentantele sale diplomatice din Rusia, in contextul adancirii disputei generate de otravirea cu o substanta neurotoxica a fostului dublu agent rus Serghei Skripal si a fiicei sale Iulia in Anglia.

Cazul Skripal. Cresc tensiunile dintre Marea Britanie si Rusia

Moscova a transmis Marii Britanii ca trebuie sa reduca putin peste 50 de posturi de diplomati si personal tehnic din reprezentantele sale diplomatice din Rusia, in contextul adancirii disputei generate de otravirea cu o substanta neurotoxica a fostului dublu agent rus Serghei Skripal si a fiicei sale Iulia in Anglia. Anuntul a fost facut sambata Ministerul rus al Afacerilor Externe, noteaza Reuters.

Moscova a anuntat masuri de raspuns in cazul Skripal. Britanicii isi reduc din nou personalul diplomatic din Rusia. Un diplomat roman, convocat la MAE rus

Ministerul rus de Externe a inceput sa ia masuri de retorsiune impotriva statelor care au decis expulzari de diplomati rusi in cadrul afacerii Skripal. Un diplomat roman a fost convocat vineri la sediul MAE rus.

Cazul Skripal: Marea Britanie trebuie sa renunte la peste 50 de posturi de diplomati si de functionari din Rusia

Moscova a transmis Marii Britanii ca trebuie sa reduca putin peste 50 de posturi de diplomati si de functionari din reprezentantele sale diplomatice din Rusia, in contextul amplificarii disputei in privinta otravirii fostului dublu spion.

Cazul Skripal. Nu Rusia este cea care a declansat un razboi diplomatic, afirma Kremlinul

Kremlinul a afirmat vineri ca nu Rusia este cea care a declansat un razboi diplomatic, o declaratie ce vine dupa decizia Moscovei de a expulza 60 de diplomati americani, in replica la expulzarile similare decise de Washington.

Cazul Skripal: Nu Rusia este cea care a angajat un razboi diplomatic

Kremlinul a declarat vineri ca nu Rusia este cea care a angajat un razboi diplomatic, dupa decizia.

Cazul Skripal: Austria, dispusa sa joace un rol de mediator in criza dintre Rusia si Occident

Austria ar putea juca un rol de mediere in criza internationala dintre Rusia si Occident izbucnita c.

Cazul Skripal. Casa Alba vorbeste despre o noua deteriorare a relatiilor dintre Washington si Moscova

Expulzarea a 60 de diplomati americani si inchiderea unui consulat al SUA in Rusia marcheaza o noua etapa in deteriorarea relatiilor dintre Washington si Moscova, a afirmat joi seara Casa Alba.

Cazul Skripal: Vesti bune in cazul fiicei fostului agent rus. Starea Iuliei se amelioreaza rapid

Starea de sanatate a Iuliei Skripal, otravita la Salisbury sud-vestul Angliei) pe 4 martie in acela.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )