Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cazul Skripal. Nu Rusia este cea care a declansat un razboi diplomatic, afirma Kremlinul

Adevărul Adevărul,
Cazul Skripal. Nu Rusia este cea care a declansat un razboi diplomatic, afirma Kremlinul

Kremlinul a afirmat vineri ca nu Rusia este cea care a declansat un razboi diplomatic, o declaratie ce vine dupa decizia Moscovei de a expulza 60 de diplomati americani, in replica la expulzarile similare decise de Washington. continuă pe Adevărul

Cazul Skripal: Nu Rusia este cea care a angajat un razboi diplomatic

Kremlinul a declarat vineri ca nu Rusia este cea care a angajat un razboi diplomatic, dupa decizia.

Cazul Skripal sau cum Rusia testeaza unitatea statelor NATO

Dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial a fost instaurata o pace ce parea imposibila, tinuta in viata doar de frica unui nou razboi ce ar fi distrus ambele tabere. in acest context a aparut asa numitul Razboi Rece, un conflict hibrid, fara combatanti asumati, in care cele doua tabere se sicanau reciproc, dar fara sa provoace daune catastrofale.

Cazul Skripal sau cum Rusia testeaza unitatea statelor NATO. Modul brutal de actiune al Moscovei pare sa-si fi atins scopul

Dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial a fost instaurata o pace ce parea imposibila, tinuta in viata doar de frica unui nou razboi ce ar fi distrus ambele tabere. in acest context a aparut asa numitul Razboi Rece, un conflict hibrid, fara combatanti asumati, in care cele doua tabere se sicanau reciproc, dar fara sa provoace daune catastrofale, scrie consultantul Cristian Rosu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Moscova raspunde in cazul Skripal. Un diplomat roman a fost expulzat din Rusia. Britanicii isi reduc din nou personalul diplomatic din teritoriul rus

Ministerul rus de Externe a inceput sa ia masuri de retorsiune impotriva statelor care au decis expulzari de diplomati rusi in cadrul afacerii Skripal. Un diplomat roman a fost expulzat vineri din Rusia, dupa ce Romania a anuntat luni o astfel de masura.

Moscova a anuntat masuri de raspuns in cazul Skripal. Britanicii isi reduc din nou personalul diplomatic din Rusia. Un diplomat roman, convocat la MAE rus

Ministerul rus de Externe a inceput sa ia masuri de retorsiune impotriva statelor care au decis expulzari de diplomati rusi in cadrul afacerii Skripal. Un diplomat roman a fost convocat vineri la sediul MAE rus.

Rusia anunta ca expulzeaza diplomati din 23 de tari, in cazul Skripal

Ministerul rus de Externe a anuntat vineri ca a informat ambasadorii din cele mai multe tari care au dispus sa fie expulzati diplomati rusi ca un numar egal de diplomati de-ai lor au fost declarati persoane.

Cazul Skripal: Austria, dispusa sa joace un rol de mediator in criza dintre Rusia si Occident

Austria ar putea juca un rol de mediere in criza internationala dintre Rusia si Occident izbucnita c.

Cazul Skripal. Casa Alba vorbeste despre o noua deteriorare a relatiilor dintre Washington si Moscova

Expulzarea a 60 de diplomati americani si inchiderea unui consulat al SUA in Rusia marcheaza o noua etapa in deteriorarea relatiilor dintre Washington si Moscova, a afirmat joi seara Casa Alba.

Cazul Skripal: NATO expulzeaza sapte diplomati rusi

Sapte diplomati rusi vor fi nevoiti sa-si inceteze orice activitate pe langa NATO, potrivit unui anunt facut de secretarul general al Aliantei, norvegianul Jens Stoltenberg. Pe de alta parte, Rusia va fi obligata sa-si reduca personalul de la misiunea sa la NATO.

Semnatura Rusiei pe cazul Skripal. De la atentat la refacerea politica a Occidentului? -*- Semnatura Rusiei pe cazul Skripal. De la atentat la refacerea politica a Occidentului?

Atentatul cu agent neurotoxic, desfasurat in plina zi, intr-un loc public relativ aglomerat, cu includerea ca tinta simultana a fiicei fostului spion o practica mai putin obisnuita, chiar si cand sunt executati spionii tradatori), este de o cruzime iesita din comun. Are ceva din asasinarea infioratoare a fratelui dictatorului nord-coreean, pe aeroportul din capitala Malaeziei, cu sute de oameni in jurul scenei in care s-a produs crima. De regula, atentatorii fac asta pentru a arata ca, daca vor, te gasesc si te pot ucide oriunde, in vazul tuturor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )