Libnet.ro
UNICEF

10:30

Moscova raspunde in cazul Skripal. Un diplomat roman a fost expulzat din Rusia. Britanicii isi reduc din nou personalul diplomatic din teritoriul rus

Adevărul Adevărul,
Moscova raspunde in cazul Skripal. Un diplomat roman a fost expulzat din Rusia. Britanicii isi reduc din nou personalul diplomatic din teritoriul rus

Ministerul rus de Externe a inceput sa ia masuri de retorsiune impotriva statelor care au decis expulzari de diplomati rusi in cadrul afacerii Skripal. Un diplomat roman a fost expulzat vineri din Rusia, dupa ce Romania a anuntat luni o astfel de masura. continuă pe Adevărul

Un diplomat roman a fost expulzat din Rusia

Ministerul de Externe rus a convocat vineri ambasadori si reprezentanti diplomatici a tuturor statelor care au expulzat diplomati rusi in contextul scandalului pornit dupa otravirea fostului spion rus.

Moscova a anuntat masuri de raspuns in cazul Skripal. Britanicii isi reduc din nou personalul diplomatic din Rusia. Un diplomat roman, convocat la MAE rus

Ministerul rus de Externe a inceput sa ia masuri de retorsiune impotriva statelor care au decis expulzari de diplomati rusi in cadrul afacerii Skripal. Un diplomat roman a fost convocat vineri la sediul MAE rus.

MAE confirma expulzarea unui diplomat roman acreditat in Rusia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) confirma ca Federatia Rusa a declarat persona non grata un diplomat roman acreditat in Rusia, dupa o masura similara adoptata de tara noastra in spirit de solidaritate cu Marea Britanie, in cazul atacului de la Salisbury.

MAE confirma expulzarea unui diplomat roman din Rusia

Ministerul Afacerilor Externe confirma declararea de catre Federatia Rusa persona non grata a unui diplomat roman acreditat in Rusia, dupa o masura similara adoptata de tara noastra in spirit de solidaritate cu Marea Britanie, in cazul atacului de la Salisbury, se arata intr-un comunicat al institutiei, dat astazi publicitatii.

Cazul Skripal: Agentul neurotoxic a fost localizat la domiciliul victimei

Fostul spion rus Serghei Skripal si fiica acestuia, Iulia, otraviti la 4 martie, au avut primul cont.

Ministerul Afacerilor Externe confirma: Diplomat roman, declarat persona non grata de catre Federatia Rusa

Ministerul Afacerilor Externe MAE) confirma ca un diplomat roman acreditat in Rusia a fost declarat persona non grata, aceasta dupa o masura similara adoptata de tara noastra in spirit de solidaritate cu.

Un diplomat roman, printre cei convocati la MAE rus in cazul Skripal

Ministerul de Externe rus a convocat vineri mai multi ambasadori si reprezentanti diplomatici ai tarilor care au expulzat diplomati rusi ca urmare a cazului Serghei Skripal. Printre cei chemati se numara si un reprezentant al Romaniei, scrie Digi24 .

Un diplomat roman, printre cei convocati la MAE rus in cazul Skripal

Ministerul de Externe al Rusiei a convocat vineri ambasadori si alti reprezentanti diplomatici ai tarilor care au expulzat diplomati rusi in urma cazului Serghei Skripal - fostul agent rus otravit la 4 martie i.

Ambasadorii tarilor care au expulzat diplomati rusi in cazul Skripal, convocati la MAE rus

Ministerul de Externe al Rusiei i-a convocat vineri pe ambasadorii tarilor care au expulzat diplomat.

Cazul Skripal: Georgia expulzeaza un diplomat rus in semn de solidaritate cu Marea Britanie

Georgia, fosta republica sovietica, a anuntat expulzarea unui diplomat rus in semn de solidaritate c.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )