Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cazurile de Covid-19 din Europa au revenit la nivelul lunii martie

Antena3 Antena3,
Cazurile de Covid-19 din Europa au revenit la nivelul lunii martie

Numarul de cazuri de Covid-19 a revenit la cel din luna martie, cand s-a inregistrat varful pandemiei in Europa, a declarat sefa Centrului European pentru Prevenirea si Controlul Bolilor ECDC), relateaza Reuters. in ciuda cifrelor ridicate, numarul crescut de cazuri este datorat si unei testari mai ample a populatiei. continuă pe Antena3

Coronavirus: Numarul infectiilor in Europa a ajuns la nivelul lunii martie (ECDC)

Numarul de infectari cu noul coronavirus a revenit in Europa la nivelurile consemnate in luna martie, cand pandemia si-a inceput faza de apogeu pe continent, a declarat miercuri directoarea Centrului European pentru Prevenirea si Controlul Bolilor ECDC), potrivit careia redeschiderea scolilor nu va implica totusi in mod necesar noi riscuri, potrivit agentiei Reuters citate de Agerpres.

Tragerea la sorti pentru turul 2 preliminar din Europa League. Adversare din Balcani pentru FCSB si Botosani

FCSB si FC Botosani au aflat, luni, cu cine vor juca in turul 2 preliminar din Europa League. 92 de echipe sunt implicat in aceasta runda de calificare.

Unde sunt cele mai frumoase apusuri din lume. Doar doua locuri din Europa in top

Daca lumina soarelui se reflecta pe linia de orizont a orasului sau daca observi cum razele soarelui se pierd in ocean, aceste locuri merita vizitate. Unde sunt cele mai frumoase apusuri din lume Taj Mahal India) Probabil toata lumea doreste sa vada cu ochii lor Taj Mahal. Aceasta este una dintre cele mai mari minuni .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )