Libnet.ro
UNICEF

01:05

CCR: Calin Popescu Tariceanu poate fi cercetat pentru abuz in serviciu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CCR: Calin Popescu Tariceanu poate fi cercetat pentru abuz in serviciu

Curtea Constitutionala a considerat, ieri, ca nu exista conflict constitutional intre Parlament si Parchetul inaltei Curti de Justitie si Casatie in speta Tariceanu. Practic, judecatorii CCR au respins sesizareaa lui Robert Cazanciuc, presedintele interimar al Senatului, prin care se solicita stoparea anchetarii lui Calin Popescu Tariceanu in dosarul deschis pentru ca a refuzat punerea in aplicare a unei decizii definitive a inaltei Curti privind demiterea senatorului social-democrat Cristian Marciu, pe motiv de incompatibilitate. continuă pe Ziarul Bursa

CCR: Calin Popescu Tariceanu poate fi anchetat pentru abuz in serviciu Reactia fostului sef de Senat

Curtea Constitutionala a respins joi, cu majoritate de voturi, sesizarea lui Robert Cazanciuc, presedintele Senatului, cu privire la un posibil conflict juridic intre Senat si Parchetul General, referitor la.

Secretele lui Calin Popescu Tariceanu s-au aflat. Cum a facut primii bani, de fapt

Cu o cariera de invidiat, fondatorul Partidului National Liberal este unul dintre cei mai cunoscuti politicieni din Romania. Putini sunt, insa, cei care stiu cum a facut primii bani, de fapt, Calin Popescu Tariceanu. La asa ceva sigur nu te asteptai! Cum a facut primii bani Calin Popescu Tariceanu Daca imediat dupa Revolutia din 1989, .

Calin Popescu Tariceanu s-a inscris in PRO Romania ca sa prinda un loc in Parlament

Calin Popescu Tariceanu a demisionat din ALDE, alaturi de colegii care vor fi pe listele PRO Romania.

Popescu Tariceanu: Marea noastra tragedie nu este COVID-ul

Calin Popescu Tariceanu, proaspat membru Pro Romania, spune ca marea noastra tragedie nu este pandemia de COVID, ci nesansa de a fi condusi de niste incompetenti obraznici sustinuti cu toate puterile de trantorul solemn de la Cotroceni.

CCR s-ar putea pronunta pe cererea de solutionare a conflictului juridic Senat - PICCJ

Curtea Constitutionala a Romaniei s-ar putea pronunta, joi, pe cererea de solutionare a unui conflict juridic dintre Senat si Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, formulata de presedintele interimar al forului legislativ, Robert Cazanciuc, dupa ce Parchetul General i-a deschis lui Calin Popescu-Tariceanu un dosar de abuz in serviciu, scrie Agerpres. Sesizarea s-a aflat de mai multe ori pe agenda CCR, iar marti judecatorii constitutionali au decis de in mai multe randuri amanarea pronuntarii. La inceputul acestui an, fostul presedinte al Senatului Calin Popescu-Tariceanu a fost anuntat de Parchetul General ca are calitatea de suspect pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, ancheta fiind extinsa apoi si pentru infractiunea de complicitate la uzurpare de calitati oficiale.

CCR s-ar putea pronunta pe cererea de solutionare a conflictului juridic Senat - PICCJ

Curtea Constitutionala a Romaniei s-ar putea pronunta, astazi, pe cererea de solutionare a unui conflict juridic dintre Senat si Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, formulata de presedintele interimar al forului legislativ, Robert Cazanciuc, dupa ce Parchetul General i-a deschis lui Calin Popescu-Tariceanu un dosar de abuz in serviciu.

Curtea Constitutionala a respins sesizarea prin care Robert Cazanciuc incerca sa-l scape de un dosar penal pe Tariceanu

Curtea Constitutionala a respins joi, cu majoritate de voturi, cererea formulata de presedintele Senatului, Robert Cazanciuc, si a constatat ca nu exista un conflict juridic de natura constitutionala intre Senat si Parchetul General. Este vorba despre sesizarea in care Cazanciuc a sesizat CCR dupa ce lui Calin Popescu-Tariceanu i s-a deschis dosar penal pentru abuz in serviciu pentru ca a refuzat sa puna in aplicare o decizie definitiva a Justitiei.

TARICEANU, DESPRE DECIZIA CCR: De acum inainte o sa ne trezim ca oricare parlamentar va putea sa fie anchetat de Parchet de ce a votat intr-un fel

Calin Popescu Tariceanu a declarat referitor la decizia CCR privind respingerea conflictului juridic dintre Senat si Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PiCCJ), cade acum inainte o sa ne trezim, nu e vorba de persoana mea, oricare parlamentar va putea sa fie anchetat de Parchet de ce a votat intr-un fel sau de ce nu a votat, conform news. ro.

DOCUMENT Lista completa a candidatilor PNL pentru alegerile parlamentare. Pe locuri eligibile, noua traseisti si patru fosti ministri promovati de Dragnea si Voiculescu

PNL a depus marti la BEC lista completa cu candidaturile la alegerile parlamentare din 6 decembrie. O parte dintre locurile eligibile sunt ocupate de ministrii Guvernului Orban si de actualii senatori si deputati. Alaturi de acestia au primit locuri sigure parlamentari si fosti ministri promovati de Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu si Dan Voiculescu. PNL i-a rasplatit cu locuri eligibile pentru ca au votat si au sustinut Guvernul Orban in Parlament.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )