Libnet.ro
UNICEF

19:31

Popescu Tariceanu: Marea noastra tragedie nu este COVID-ul

Antena3 Antena3,
Popescu Tariceanu: Marea noastra tragedie nu este COVID-ul

Calin Popescu Tariceanu, proaspat membru Pro Romania, spune ca marea noastra tragedie nu este pandemia de COVID, ci nesansa de a fi condusi de niste incompetenti obraznici sustinuti cu toate puterile de trantorul solemn de la Cotroceni. continuă pe Antena3

Secretele lui Calin Popescu Tariceanu s-au aflat. Cum a facut primii bani, de fapt

Cu o cariera de invidiat, fondatorul Partidului National Liberal este unul dintre cei mai cunoscuti politicieni din Romania. Putini sunt, insa, cei care stiu cum a facut primii bani, de fapt, Calin Popescu Tariceanu. La asa ceva sigur nu te asteptai! Cum a facut primii bani Calin Popescu Tariceanu Daca imediat dupa Revolutia din 1989, .

CCR: Calin Popescu Tariceanu poate fi cercetat pentru abuz in serviciu

Curtea Constitutionala a considerat, ieri, ca nu exista conflict constitutional intre Parlament si Parchetul inaltei Curti de Justitie si Casatie in speta Tariceanu. Practic, judecatorii CCR au respins sesizareaa lui Robert Cazanciuc, presedintele interimar al Senatului, prin care se solicita stoparea anchetarii lui Calin Popescu Tariceanu in dosarul deschis pentru ca a refuzat punerea in aplicare a unei decizii definitive a inaltei Curti privind demiterea senatorului social-democrat Cristian Marciu, pe motiv de incompatibilitate.

Calin Popescu Tariceanu s-a inscris in PRO Romania ca sa prinda un loc in Parlament

Calin Popescu Tariceanu a demisionat din ALDE, alaturi de colegii care vor fi pe listele PRO Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )