Libnet.ro
UNICEF

20:00

Calin Popescu Tariceanu s-a inscris in PRO Romania ca sa prinda un loc in Parlament

România Liberă România Liberă,
Calin Popescu Tariceanu s-a inscris in PRO Romania ca sa prinda un loc in Parlament

Calin Popescu Tariceanu a demisionat din ALDE, alaturi de colegii care vor fi pe listele PRO Romania. continuă pe România Liberă

Calin Popescu Tariceanu a demisionat din ALDE si va candida pe listele Pro Romania

ALDE a anuntat demisia presedintelui Calin Popescu Tariceanu, dar si a altor membrii din partid. Acestia vor candida la alegerile parlamentare din 2020 pe listele Pro Romania. Totodata, presedintele ALDE a.

Calin Popescu Tariceanu a demisionat din ALDE si va candida pe listele Pro Romania

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, si-a dat demisia din partid in aceasta seara, sefia acestuia mergand la Daniel Chitoiu.

Secretele lui Calin Popescu Tariceanu s-au aflat. Cum a facut primii bani, de fapt

Cu o cariera de invidiat, fondatorul Partidului National Liberal este unul dintre cei mai cunoscuti politicieni din Romania. Putini sunt, insa, cei care stiu cum a facut primii bani, de fapt, Calin Popescu Tariceanu. La asa ceva sigur nu te asteptai! Cum a facut primii bani Calin Popescu Tariceanu Daca imediat dupa Revolutia din 1989, .

Calin Popescu Tariceanu a demisionat din ALDE, partidul pe care l-a infiintat. Motivul are legatura cu alegerile

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca demisioneaza din ALDE, partidul pe care l-a infiintat in urma cu cinci ani, dupa ce a parasit PNL.

Tariceanu si alti membri ai ALDE care candideaza la alegerile parlamentare se vor inscrie in Pro Romania

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, se va inscrie in Pro Romania si va candida pe listele acestei formatiuni politice la alegerile parlamentare, conform Agerpres.

Gabriela-Maria Podasca (Pro Romania): Cinismul PNL depaseste orice limite!

Gabriela Maria-Podasca PRO Romania) a criticat dur PNL, printr-o postare pe o retea sociala, dupa ce Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca Bucurestiul a depasit rata de infectare de 3 la mia de locuitori. Aceasta acuza liberalii ca nu au facut nimic concret pentru combaterea raspandirii COVID.

Catalin Nechifor (Pro Romania), atac la PSD: Declara ca le pasa de sanatatea publica, dar nu amana alegerile parlamentare

Catalin Ioan Nechifor, deputat PRO Romania, vorbeste de dualitatea PSD si spune ca pana duminica-amiaza nu exista programul de lucru al Camerei Deputatilor, desi social-democratii anuntau ca vor sa amane alegerile parlamentare, insa fac tot posibilul sa intarzie lucrurile.

Mihaela Hunca (Pro Romania): Desi in ultimele 24 de ore s-au inregistrat 770 de noi infectari in Capitala, Monica Anisie ezita sa ia o decizie finala

Este din nou haos total in Guvern si in Ministerul Educatiei, spune deputatul Pro Romania, Mihaela Hunca, care o acuza pe Monica Anisie ca pune mai presus locul in Parlament decat sanatatea oamenilor.

Mircea Titus Dobre (PRO Romania): Razboiul pe ciolan, faza pe medici celebri

Mircea Titus Dobre PRO Romania) a acuzat PSD de inrolarea a doi medici celebri pentru lupta de la alegerile parlamentare din decembrie.

Alexandru Iacobescu, apropiat al lui Sebastian Ghita de la care a imprumutat o suma mare de bani, candideaza pe listele Pro Romania

Alexandru Iacobescu, cunoscut drept un apropiat al fostului deputat Sebastian Ghita si cel caruia Ghita i-a imprumutat, conform declaratiilor de avere, aproape o suta de milioane de euro si de dolari americani candideaza pentru un loc in Parlament pe listele Pro Romania, in judetul Prahova.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2676 seconds )