Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cea mai bogata romanca din America: Ana Cumpanas, Femeia in rosu, l-a dat pe mana politiei pe celebrul gangster John Dillinger

România Liberă România Liberă,
Cea mai bogata romanca din America: Ana Cumpanas, Femeia in rosu, l-a dat pe mana politiei pe celebrul gangster John Dillinger

O alta figura celebra din arhivele FBI-ului in perioada interbelica a fost Ana Cumpanas, cunoscuta si ca Femeia in rosu“. Faima si-a castigat-o gratie relatiei ei cu temutul gang­ster John Dillinger, pe care l-a predat in cele din urma politiei americane, in schimbul recompensei puse pe capul acestuia: 10. 000 de dolari. Femeia in rosu“ a purtat mai multe nume, semn al unei vieti cu de toate: Ana Cumpanas, Ana Sage si, printre ai ei, Tusa Ana. continuă pe România Liberă

Cristian Brancu, despre cea mai neasteptata farsa din viata sa: Am simtit cum cade cerul pe mine

Cristian Brancu a povestit cea mai dura farsa pe care a trait-o in viata sa. Culmea nu s-a intamplat pe 1 aprilie.'Am fost dus de nas o data in viata mea, dar in cel mai frumo.

Cea mai lunga tiroliana din tara, de la Canionul 7 Scari, a fost redeschisa pentru turisti

Tiroliana de la Canionul 7 Scari, din Masivul Piatra Mare, cu o lungime totala de peste doi kilometri, avand mai multe trasee, a fost redeschisa, de sambata, pentru turisti.

Incendiu in apropiere de turnul Burj Khalifa din Dubai, cea mai inalta cladire din lume VIDEO

Un incendiu de proportii a izbucnit duminica dimineata in apropiere de turnul Burj Khalifa din Dubai, cea mai inalta cladire din lume, relateaza Daily Express.

Incendiu in apropiere de turnul Burj Khalifa, din Dubai, cea mai inalta cladire din lume

Un incendiu a izbucnit duminica intr-un complex rezidential in constructie in centrul Dubai in Emiratele Arabe Unite), in apropiere de un mare centru comercial si de un hotel, care a fo.

VIDEO Cea mai lunga tiroliana din tarapoate fi din nou testata de astazi la Canionul 7 Scari

Tiroliana de la Canionul 7 Scari a fostredeschida pentru turisti incepand din 1 aprilie. Are peste 2 kilometri, esteintr-un decor superb la inaltime si este perfecta pentru amatorii deadrenalina.

Probleme pentru cel mai mare retailer din Balcani. Rusii de la VTB Bank ii acuza pe croatii de la Agrokor ca au ascuns valoarea datoriilor

VTB Bank, a doua cea mai mare banca din Rusia, acuza retailerul croat Agrokor ca a ascuns parte din datoriile acumulate pana in prezent, care se ridica la circa sase miliarde de.

Propuneri controversate ale Ministerului Energiei laHidroelectrica, cea mai importanta companie de stat

Ministrul Energiei Toma Petcu a transmis vineri lista ce continepropunerile pentru cele sase pozitii de membru al Consiliului de Supraveghereal Hidroelectrica, cea mai importanta companie de stat, numiri care suntesentiale pentru procesul de listare la bursa al companiei.

Cea mai scurta ruta aeriana internationala va fi desfiintata

Un zbor de opt minute intre Germania si Elvetia care a fost declarat a fi cea mai scurta ruta internationala regulata din lume, va fi desfiintat, au anuntat oficiali aeroportuari, potrivit de Agerpres.

Mii de fosti studenti ai Universitatii Trump isi vor primi cea mai mare parte a banilor inapoi

Mii de fosti studenti ai Universitatii Trump isi vor primi cea mai mare parte a banilor inapoi, dupa ce un judecator federal a aprobat vineri o intelegere in acest sens, in suma de 25 de milioane de dolari, relateaza CNN Money.

Cea mai mare expozitie dedicata ciclismului va avea loc la Romexpo

Cea mai mare expozitie dedicata ciclismului va avea loc in acest weekend, la Romexpo, conform DC News. Toti pasionatii de ciclism sunt asteptati la intalnirea cu cei mai mari producatori.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )