Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cea mai buna reteta de tochitura taraneasca

Adevărul Adevărul,
Cea mai buna reteta de tochitura taraneasca

Am primit mai multe solicitari la redactie pentru a recomanda o reteta de tochitura taraneasca. Iata propunerea noastra pentru acest sfarsit de saptamana, o reteta absolut delicioasa cu care iti vei uimi apropiatii. continuă pe Adevărul

Omul care a vazut toate tarile crede ca Romania e cea mai buna de vizitat

Cel mai mare vis al pasionatilor de calatorie este sa poata ajunge in toate tarile si sa experimenteze diferitele culturi. in timp ce foarte putini isi pot indeplini acesta dorinta, un norvegian a reusit sa parcurga intreaga lume pana ce a implinit 40 de ani. Dintre toate locurile vizitate de acesta, Romania se afla in [] Omul care a vazut toate tarile crede ca Romania e cea mai buna de vizitat Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Opera devine cea mai buna alternativa la Chrome pentru utilizatorii Android

Opera si-a actualizat browser-ul pentru Android si a adus cateva functii noi, printre care si optiunea de a adauga scurtaturi catre site-urile preferate pe ecranul telefonului tau. Compania norvegiana a dezvoltat unul dintre cele mai populare browser-e din industrie, care se bucura de succes atat pe desktop, cat si pe dispozitivele cu Android. Acestia au [] Opera devine cea mai buna alternativa la Chrome pentru utilizatorii Android Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai buna reteta pentru o pizza de casa delicioasa. De ce nu este bine ca aluatul sa fie intins cu facaletul

O multime de oameni aleg sa-si faca in casa pizza, insa putini sunt cei care stiu care sunt pasii recomandati de bucatari. Adevarul va prezinta astazi reteta celei mai buna pizza de casa.

Acestea sunt telefoanele cu cea mai buna camera foto: Samsung este lider

Una dintre cele mai respectate voci in domeniul fotografiei a analizat camerele de pe telefoanele de varf si a decis care e cel mai bun. inca n-a ajuns la iPhone 6s.

Poate cea mai buna teorie care explica de ce extraterestrii nu vorbesc cu noi

Edward Snowden are o teorie interesanta cu privire la lipsa discutiilor noastre cu extraterestrii. El crede ca nu avem dovezi concrete, deoarece folosesc un sistem al datelor criptate mai performant decat stim noi ca e posibil.

Bancul zilei: Cea mai mare fericire a unei femei

- Cred ca cea mai mare fericire pentru o femeie este sa se casatoreasca cu barbatul pe care il vrea. - Hm. Cea mai mare fericire pentru o femeie este.

Cea mai mare imprimanta 3D va construi case pentru saraci

Cea mai mare imprimanta 3D din lume a trecut de la stadiul de proiect si a devenit realitate. Aceasta va avea rolul de a construi case care vor actiona ca adapost in situatii de urgenta si va oferi un acoperis asupra capetelor celor saraci, care nu isi permit o locuinta. Dispozitivul gigantic are treisprezece metri [] Cea mai mare imprimanta 3D va construi case pentru saraci Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Aceasta ambarcatiune este cea mai luxoasa insula privata conceputa vreodata

Se pare ca sa ai un yacht cu care sa cutreieri apele azurii din jurul insulelor exotice nu mai este suficient. Desi designul ambarcatiunilor de lux a devenit din ce in ce mai extravagant, niciunul nu se compara cu Kokomo Ailand, un hibrid intre yacht si insula privata. Mai mult insula mobila decat yacht, Kokomo [] Aceasta ambarcatiune este cea mai luxoasa insula privata conceputa vreodata Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Batmobilul trebuie protejat prin copyright, afirma cea mai importanta Curte de Apel din SUA

Batmobilul, celebrul vehicul condus de eroul de benzi desenate Batman, prezinta suficient de multe trasaturi distincte pentru a putea fi plasat sub protectia legii drepturilor de autor, a decis cea mai importanta Curte de Apel din Statele Unite ale Americii, citata de Reuters.

Donald Tusk, la summit-ul UE: Chestiunea cea mai urgenta pe care trebuie sa ne-o punem este cum sa recastigam controlul frontierelor noastre exterioare

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a declarat miercuri ca problema cea mai urgenta pe care trebuie sa o rezolve Uniunea Europeana este sa recastige controlul frontierelor exterioare, informeaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )